G-STAR RAW ONTHULT VOORJAAR '19-COLLECTIE: STYLE MATHEMATICS

In de voorjaar '19-collectie brengt G-Star RAW de vier definiërende pijlers van de nieuwe collectie samen – functioneel, sportief, zakelijk en denim – door de stylingmethode van Style Mathematics toe te passen: het combineren van items die niet bij elkaar lijken te passen als afzonderlijke kledingstukken, maar die gecombineerd een perfect samengestelde outfit vormen voor elke gelegenheid.

G-STAR RAW ONTHULT VOORJAAR '19-COLLECTIE: STYLE MATHEMATICS

STIJL PARADOX

Bij G-Star is het belangrijkste Style Mathematics-principe om contrasterende stukken te combineren tot één opvallend geheel. Deze verboden combinaties komen samen in een extreme laag op laag benadering van styling. Dankzij de veelzijdigheid van de collectie creëer je een look voor elke gelegenheid, en door de contrasterende stukken valt elk afzonderlijk kledingstuk op, waardoor de verrassende en onverwachte elementen van het product eruit springen.

DE COLLECTIE

De meest opvallende combinaties van functionele kleding, tailoring details, sport invloeden en denim staan centraal in de voorjaar '19-collectie.

Diverse kledingstukken zijn geïnspireerd op het archief van G-Star waarbij functionele items – zowel militaire als workwear items – opnieuw uitgevonden werden, zodat ze passen bij de huidige tijdsgeest. Aan de basis van deze pijler staat dat functionaliteit het esthetische aspect van de kledingstukken aanvult, waardoor de kleding doet waar het voor staat.

Verschillende polo's en track tops worden gekenmerkt door een retro sportdesign. Om een vernieuwend pop-effect te creëren, hebben verschillende kledingstukken een colorblocking-design. Dat zorgt voor een uniek contrast in combinatie met denim – nog een klassieker van G-Star.

Om de grenzen verder te overschrijden, bevat de collectie klassieke zakelijke kleding voor heren- en dames, die de hele collectie een elegant accent geven.

En zoals altijd vormt denim het hart van de collectie, met de focus op de volgende stap in duurzame innovatie. Onze Kir Denim O – de eerste Cradle to Cradle Certified™ Gold denim gelanceerd in februari 2018 – is nu nog duurzamer. Deze denimstof wordt gemaakt via ons low-dip-verfproces, waardoor er tijdens de productie 75% meer water en 20% meer energie bespaard kan worden. Bovendien worden er nog eens 68% water, 47% energie en 62% chemicaliën bespaard tijdens het afwerkingsproces.

De voorjaar '19-collectie van G-Star RAW is verkrijgbaar vanaf januari 2019 online en in de winkel.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN