Het wordt een rebelse zomer met Dr. Martens

Net zo stoer, duurzaam en sterk als andere Docs, maar dan in een luchtige zomeruitvoering. Maak kennis met de nieuwste Dr. Martens sandalen. Niet één maar twee collecties vol keuze.

Core

Deze Dr. Martens sandalen staan klaar voor een hete zomer. Ze zijn sterk, hebben een stoere uitstraling en blijven onder alle omstandigheden cool. Uitermate geschikt voor rebelse voeten dus.

Aan de core-collectie - die beroemd werd door modellen zoals de Clarissa Patent met drie banden en enkelgesp, en de vintage-style archive modellen - zijn nu twee nieuwe stijlen toegevoegd: de Kassion Brando die ook je tenen beschermt, en de peep-toe Xabier Brando, een laag uitgesneden visser-sandaal. Beide sandalen zijn gemaakt van Brando-leer: een waxachtige leersoort die alleen maar mooier wordt door het dragen. Vanzelfsprekend is het Dr. Martens DNA duidelijk herkenbaar dankzij de gele stiksels, de gegroefde zool en de stoere stijl.

De core-sandals van Dr. Martens zijn vanaf april verkrijgbaar op drmartens.com en in geselecteerde winkels.

Het wordt een rebelse zomer met Dr. MartensHet wordt een rebelse zomer met Dr. MartensHet wordt een rebelse zomer met Dr. Martens

Lightweight

Minder materiaal betekent niet minder Docs. Deze zomer komt Dr. Martens met twee nieuwe lichtgewicht sandalen. Op het strand, een vintagemarkt of festival: op de nieuwe lichtgewicht sandalen van Dr. Martens manoeuvreer jij gemakkelijk door elke menigte. De Zebrilus collectie is relaxed en casual, stoer en sterk, maar boven alles licht in gewicht en dus super comfy.

Voor de zomer van 2019 is de Zebrilus-familie uitgebreid met twee nieuwe modellen: de Ryker slipper die je nooit meer uit wilt doen, en de Abel sandaal waarmee je makkelijk uit de voeten kunt. Beide zijn gemaakt van Brando-leer; net als bij de core-collectie. Hoe vaker je ze draagt, hoe beter ze eruit gaan zien. Uiteraard voorzien van gele stiksels, luchtkussens en oersterke zool.

De Dr. Martens Lightweight sandalen zijn vanaf mei verkrijgbaar op drmartens.com en in geselecteerde winkels.

Het wordt een rebelse zomer met Dr. MartensHet wordt een rebelse zomer met Dr. MartensHet wordt een rebelse zomer met Dr. Martens
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN