• Home
  • Press
  • Mode
  • Knit-ted Spring Summer 2022

Knit-ted Spring Summer 2022

PRESS RELEASE
Door Press Club

16 dec. 2021

Mode

Knit-ted

Ongedwongen, elegant en zelfverzekerd zijn de handelsmerken van Knit-ted en zijn in de puurste vorm te ontdekken in de Spring Summer 2022 collectie van het merk. Petra Stapper, designer van Knit-ted, ontwierp de collectie vanuit drie kleurthema’s; Soulful Living, Organic Harmony en Home Coming.

Soulful Living

Het kleurthema Soulful Living gloeit van positiviteit. De warme en neutrale Nude, Nougat en Pink tinten zijn geïnspireerd op de zachte en intieme aanraking van handpalmen. Sunkissed Yellow, Berry en Honey vormen een frisse aanvulling op het thema. Met de rijke en weelderige Vulcan kleur kunnen de boterzachte pastelkleuren van dit seizoen eindeloos mee gecombineerd worden.

Organic harmony

Blauwtinten als Ocean en Oyster doen denken aan een wazige horizon met Indigo als steunkleur. Het kleurthema smelt samen met warme gedempte tinten als Root en Fanco dat het thema een organisch karakter geeft. De kleuren zijn een harmonieuze tegenhanger van het neutrale kleurthema Home Coming.

Home Coming

Deze kleuren paren prachtig met de Soulful Living en Organic Harmony thema’s. Ze zijn bedoeld als neutrale en heldere basis voor de Spring Summer 2022 collectie door het gebruik van de kleuren White, Ivory, Pebbles, Buttermilk en Sand.

Lees meer over Knit-ted op de merkpagina: fashionunited.com/companies/knit-ted