• Home
  • Press
  • Mode
  • NAAR HET EERSTE HONK

NAAR HET EERSTE HONK

PRESS RELEASE
Door Press Club

19 nov. 2018

Mode

America Today lanceert eerste fragrance 1ST BASE onder eigen label

Op donderdag 15 november lanceerde America Today haar eerste fragrance tijdens het PR-event in Studio Spijkerkade te Amsterdam-Noord. Het jonge, sportieve unisex parfum 1ST BASE sluit naadloos aan op de doelgroep en brengt de American College Lifestyle verder tot leven. Het jongste teamlid van de First Base-lijn draagt bij aan de totale merkbeleving van America Today.

Less is more. Daar draait het om bij America Today’s sublabel First Base. De collectie is geïnspireerd op klassieke Amerikaanse college basics die zorgen voor een casual en sportieve look. Deze elementen vormden de inspiratie voor 1ST BASE; alledaags, fris en energiek.

De frisse geur met speelse noten van citrus en dennennaalden wordt gedragen door zwoele tinten van musk en vanille. Verkwikkende aroma’s van groene thee en koriander zorgen voor gelaagdheid die de zintuigen prikkelt.

Het unisex parfum is de perfecte vertaling van de zelfverzekerde en nuchtere mentaliteit van het merk. Met 1ST BASE slaat America Today direct een home run!

1ST BASE is vanaf december online en in de winkel verkrijgbaar.