Originele nieuwe kleuren voor ZERO Feel in het najaar van 2019

Het 'nauwelijks voelbare gevoel' in diepe herfstkleuren

Originele nieuwe kleuren voor ZERO Feel in het najaar van 2019

sloggi’s revolutionaire ZERO Feel-bodywear komt in het najaar van 2019 met originele nieuwe kleuren voor haar. Sinds de introductie in 2015 is de ZERO Feel-lijn, die wordt gekenmerkt door nul naden, nul beugels en nul strepen, ongekend populair bij vrouwen. In het herfst- en winterseizoen van 2019 worden de multi-stretchstoffen en perfecte pasvorm van ZERO Feel uitgebreid met negen nieuwe seizoenskleuren, zoals diep Bordeaux en aards Dark Leaf Green.

De geliefde top, bralette en briefs van ZERO Feel zijn dan verkrijgbaar in Bordeaux, Terracotta, Orange, Provincial Blue, Dark Leaf Green en Skyline. Er komt ook een speciale kleur voor de feestdagen, die in beperkte oplage verkrijgbaar zal zijn.

De onlangs op de markt gebrachte ZERO Feel Soft Bra, met geavanceerde Viscomagic-technologie voor een nog een betere ondersteuning, krijgt de kleuren Bordeaux, Dark Leaf Green en Skyline.

Originele nieuwe kleuren voor ZERO Feel in het najaar van 2019

De ZERO Feel collectie is vanaf augustus 2019 verkrijgbaar.

Over sloggi:

sloggi® maakt elke dag comfortabel door de meest draagbare en innovatieve bodywear ter wereld aan te bieden. Het merk is gelanceerd in 1979 en is al lange tijd het bestverkopende merk slips in Europa. Tegenwoordig biedt sloggi in Europa en Azië ongeëvenaard comfort aan in de vorm van veelzijdige onder- en zwemkleding voor zowel vrouwen als mannen.
De moederonderneming van sloggi, de Triumph Group, heeft 40.000 groothandelaars als klant en verkoopt haar producten bij 3.600 gecontroleerde verkooppunten en in een aantal eigen online winkels. Het bedrijf is aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI).

Website: www.sloggi.nl

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN