Persbericht: AW 19/20 schoenen en kledingcollectie Colette Sol
Persbericht: AW 19/20 schoenen en kledingcollectie Colette Sol
Glitterpak | Cape € 329,95 | Pantalon € 289,95

Walk into a Love Story with Colette Sol AW 19/20

Colette Sol staat bekend om schoenen die net iets meer opvallen. Ze zijn vaak kleurrijk en voorzien van moderne prints en opvallende details. De schoenen zijn niet alleen colourful, maar ook nog eens zeer comfortabel. Elk model is voorzien van een extra gevoerd voetbed waardoor je voet goed wordt ondersteund en het voelt alsof je op zachte kussentjes loopt. Colette Sol is er voor de sterke, stijlvolle vrouw die graag voor nét iets anders dan anders gaat.

De najaarscollectie bestaat uit enkellaarsjes, bikers, pumps en knielaarzen. Deze winter zit je qua keuze dus helemaal goed bij Colette Sol. Voor iedere gelegenheid zit er wel passende schoen bij. Ook voor deze collectie geldt dat mooie materialen en bijzondere prints de boventoon voeren.

Persbericht: AW 19/20 schoenen en kledingcollectie Colette Sol
Lange laars grijs/rode snake ‘Scarlett’ | € 229,95 - Lang rood metallic colbert | € 219,95.

Persbericht: AW 19/20 schoenen en kledingcollectie Colette SolPersbericht: AW 19/20 schoenen en kledingcollectie Colette SolPersbericht: AW 19/20 schoenen en kledingcollectie Colette Sol
Persbericht: AW 19/20 schoenen en kledingcollectie Colette Sol
Rachel Over-The-Knee boot in vele kleuren | € 209,95

Kledinglijn

Sinds deze zomer heeft Colette Sol haar collectie uitgebreid. Naast schoenen brengt zij ook een kledinglijn. Deze bestaat voornamelijk uit blouses, colberts en jurken. Ook hiervoor geldt dat met zorg gekozen is voor mooie materialen. Aparte details, zoals fraaie knopen en gespen geven het geheel een luxe finishing touch. De materialen die gebruikt worden zijn zeer comfortabel en kreuken niet. De snit is flatteus. Met het stijgen der jaren verdwijnt bij veel vrouwen hun taille. Door de wijze waarop de stof gesneden wordt of door op de juiste plekken naden of accenten aan te brengen wordt dit gecompenseerd.

Net als de schoenenlijn is ook de kledinglijn krachtig van kleur met veel pigment. Vaak met wat glans of glitter voor een subtiele dosis glamour. Veel items zijn zowel zakelijk als casual te dragen.

Daarnaast brengt Colette Sol twee limited editions deze winter. Voor echte powervrouwen is een zeer exclusief damespak met wijd uitlopende broekspijpen en bijzondere mouwen ontwikkeld. Verder is er voor de decembermaand een feestelijk broekpak vol pailletten in de collectie opgenomen. Praktisch detail is dat de items los van elkaar besteld kunnen worden. Dus dames met een andere colbertmaat dan de broek kunnen deze los van elkaar bestellen. Hoe handig!

De AW19-20 collectie van Colette Sol is beschikbaar voor uitleen in de showroom van Attachée. Onderaan deze mailing vind je een link om het highres beeldmateriaal te downloaden.

Persbericht: AW 19/20 schoenen en kledingcollectie Colette Sol
Multicolor jurk | €149,95 - Zwarte suède laarzen met studs | € 239,95

Persbericht: AW 19/20 schoenen en kledingcollectie Colette Sol
Top champagne | € 119,95 - Colbert metallic brons | € 179,95
Top ook verkrijgbaar in rood, kobalt, paars

Persbericht: AW 19/20 schoenen en kledingcollectie Colette Sol
Rode jurk met mouwstuds | € 139,95 (ook verkrijgbaar in zwart, paars, kobalt)

Persbericht: AW 19/20 schoenen en kledingcollectie Colette Sol
Laarsjes 'Juliet' | € 209,95 - Doorknoopjurk | € 129,95 (ook verkrijgbaar in kobalt en rood)

Colette Sol & Charity

Colette Sol is opgericht ten behoeve van goede doelen die zich inzetten voor vrouwen en meisjes wereldwijd. Met deze organisaties worden samenwerkingen aangegaan voor de langere termijn, voor een optimaal en langdurig resultaat. In 2010 raakte Colette Sol geïnspireerd door MamaCash: een organisatie die zich inzet tegen de internationale vrouwenhandel, waarin kansarme, jonge meisjes een mooi plaatje van Europa wordt voorgehouden om vervolgens in nog meer misère en armoede te belanden.

Met dit verhaal in het achterhoofd zijn de oprichters van Colette Sol - Miranda en Colette Sol - op zoek gegaan naar een kleine organisatie waar ze een actieve bijdrage aan konden leveren. Uiteindelijk werd dit Mor Cati, een Turks blijf-van-mijn-lijfhuis waar de bewoonsters spullen maken van restmaterialen uit verschillende fabrieken. Colette Sol doneerde reststukken leer en kocht de producten -onder andere portemonnees en tassen- die de vrouwen en meisjes ervan maakten terug. In de afgelopen jaren heeft Colette Sol ook enkele keren stiletto runs georganiseerd, waarvan de opbrengst naar diverse organisaties is gegaan, waaronder Free A Girl.

Sinds 2017 ondersteunt het merk de Nederlandse organisatie Comensha. Deze stichting is er voor slachtoffers van vrouwenhandel uit alle delen van de wereld. Zij beginnen een nieuw leven in appartementjes die mede door Colette Sol worden ingericht. Zo doneert het merk niet alleen meubels en andere huishoudelijke spullen, maar ook fietsen, kinderwagens, naaimachines en bijvoorbeeld kinderkleding.

Voor meer informatie: www.colettesol.com

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN