Stoere Bananas&Bananas X HEMA wintercollectie

HEMA presenteert met trots de wintercollectie in samenwerking met Yolanthe Cabau. “Coole outfits voor jongens en meisjes die dit seizoen nog uitgebreider is. Bananas&Bananas in samenwerking met HEMA is vanaf maandag 7 oktober in limited edition verkrijgbaar bij HEMA. Nieuw in de collectie zijn o.a. een stoere hoodie en een t-shirt voor volwassenen in dezelfde bananenprint als de kindervariant."

Bananas&Bananas HEMA-wintercollectie

De collectie voor aankomende winter bestaat uit onder andere uit stoere hoodies, ziphoodies, jurkjes, shirts en sweatpants in warme kleuren en stoffen in verschillende prints. De modellen hebben een trendy oversized pasvorm. Nieuw in de wintercollectie is een t-shirt voor volwassenen in dezelfde bananenprint als de kindervariant, een echte ‘minime’. Daarnaast zijn nieuwe items een warme jas en een babysuit. “Let’s love our little ones a little bit more, before they’re not so little anymore” luidt de quote die de gedachte achter de kledinglijn samenvat. Bananas&Bananas staat bekend om de bijzondere printjes, vrolijke designs en is speciaal ontworpen voor kinderen. De collectie is een mooie aanvulling op de huidige HEMA-kindercollectie.

De collectie is exclusief en in limited edition verkrijgbaar in geselecteerde HEMA-winkels door heel Nederland en online, vanaf maandag 7 oktober in de maten 74/80 t/m 122/128. De prijzen variëren van € 4,- tot € 50,-.

Stoere Bananas&Bananas X HEMA wintercollectieStoere Bananas&Bananas X HEMA wintercollectie

OVER HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN