Zeer succesvolle eerste editie van CAST & ACCESSOIRES

Bezoekers en leveranciers lovend over opzet en sfeer van nieuwe inkoopdag

Nieuwegein 17 september 2019 – Op maandag 16 september 2019 vond de eerste editie van CAST & ACCESSOIRES plaats bij CAST in Nieuwegein. De lederwaren & accessoires dag voor dit nieuwe segment werd georganiseerd in samenwerking met inkoopvereniging Goldkrone Lecombi. Het doel van deze beurs is het creëren van een gezamenlijk inkoopmoment. Het moment, een week na de ILM werd als zeer positief ervaren.

Zeer succesvolle eerste editie van CAST & ACCESSOIRES

Op de gastexpo stonden meer dan 55 merken met een zeer gevarieerd aanbod voor inkopers in de schoenen, sport en modebranche. Van tassen, riemen, horloges tot aan paraplu’s waren te vinden op de beursvloer. “Alle merken en bezoekers waren welkom, niet alleen de Lecombi leden, hiermee worden de mogelijkheden enorm vergroot voor alle betrokken partijen” aldus Dick van Maanen van Burkely.

Met de samenwerking zet CAST in op een sterk aanbod voor vaste en nieuwe bezoekers. “Door deze samenwerking zetten we in op een sterk format voor de Beneluxmarkt in het lederwaren en accessoires assortiment.” Licht Marijn Verschure van CAST toe. “De opkomst van de beurs was zeer goed, er is duidelijk behoefte aan een inkoopdag op een centrale plek georganiseerd door een organisatie als CAST.” Zowel schoenenwinkels (42%) als lederwarenwinkels (50%) hebben de beurs bezocht. Toch zouden de exposanten graag nog wat meer schoenenwinkels en modewinkels op de beurs zien. “We hebben helaas te weinig schoenenwinkels gezien”, aldus Beardesign. Fjällräven mistte de Belgische bezoekers “De centrale ligging van CAST heeft voor ons zeker een toegevoegde waarde. Toen de Goldkrone Lecombi beurs in Etter-leur werd gehouden kwamen er veel meer Belgen, die hadden we misschien ook nog verwacht, terwijl dit goed bereisbaar is”.

De exposanten waren allemaal zeer positief over deze nieuwe beurs gezien de aankleding, de opzet in uniformiteit en de gastvrijheid. Catering werd voor de exposanten en bezoekers verzorgd en er was een leuk muziekje te horen gedurende de dag. Algeheel gezien was de sfeer goed, het aanbod goed en de loop goed. De volgende CAST & ACCESOIRES staat gepland voor het voorjaar 2020. De definitieve datum wordt spoedig door CAST en Goldkrone Lecombi bekend gemaakt.

Zeer succesvolle eerste editie van CAST & ACCESSOIRES

Tot slot: De Rooy Amsterdam “Wij zijn super enthousiast over deze inkoopdag. De sfeer was goed en we hebben veel orders kunnen schrijven. Volgende keer willen wij er zeker weer bij zijn”.

CAST is een handelsplatform voor schoenen, sport en mode. Sinds 1984 wordt in het centraal gelegen Nieuwegein aan de A2 op een efficiënte manier vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Er zijn ruim 150 showrooms gevestigd van nationale en internationale merken. Met een vast aantal inkoopdagen kun je als inkoper ieder inkoopseizoen terecht om de nieuwe en doorlopende collecties te bekijken en in te kopen op voororder of uit voorraad.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN