Collectie Fred de la Bretonière Fall 2009 op de Modefabriek

Het afgelopen jaar heeft het concern Fred de la Bretoniere een flinke groei gemaakt en neemt de internationale belangstelling voor het merk toe. Reden voor

Fred de la Bretoniere om zijn activiteiten ook buiten de landsgrenzen verder uit te bouwen. Voor Fall 2009 een collectie die vasthoudt aan de bestaande concepten, maar binnen de concepten is veel ruimte voor vernieuwing op het gebied van materiaal, leesten en eigenzinnige ontwerpen. De collectie wordt komend weekend gepresenteerd op de Modefabriek in Amsterdam.

Internationale ontwikkelingen

Met ingang van maart 2009 zal de Duitse agente, Martijne Baars, een eigen showroom/verkoopkantoor openen in Keulen. De verkoopactiviteiten in Duitsland zijn de afgelopen twee jaar aanzienlijk toegenomen en het merk Fred de la Bretoniere is inmiddels een bekende naam in de Duitse modewereld.

Voor Belgie zijn de besprekingen met diverse agenten in een vergevorderd stadium en zal het merk zeker opnieuw vertegenwoordigd zijn tijdens de A-fair in Belgie. Fred de la Bretoniere heeft reeds een eigen winkel in Antwerpen.

Het tweede merk van Fred de la Bretoniere, Shabbies Amsterdam, zal dit voorjaar internationaal gelanceerd worden op de MICAM in Milaan.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN