Implementatie VMSII bij Sport2000 voltooid

Sinds september 2014 werken de acht Sport2000 vestigingen, Sportout Gouda en het distributiecentrum van Wijtman Retail

Sinds september 2014 werken de acht Sport2000 vestigingen, Sportout Gouda en het distributiecentrum van Wijtman Retail Group met het winkelmanagementsysteem VMSII van Vendit.

Inmiddels zijn alle vestigingen voorzien van nieuwe hardware en is het VMSII programma geïmplementeerd. Hierna zijn de gegevens uit hun vorige Point Of Sale pakket één op één geconverteerd, inclusief alle artikelen, voorraden en klanten met hun aankoophistorie. In deze periode hebben alle medewerkers in de verschillende vestigingen een training op locatie gehad, waarna zij nog een week hebben kunnen oefenen met het VMSII programma. Op 15 september jl. zijn alle winkels live gegaan met VMSII.

Victor Wijtman, directeur van Wijtman Retail Group, licht de keuze voor VMSII toe: “Na jaren gebruik te hebben gemaakt van het vorige Point Of Sale programma, zijn we ons gaan oriënteren op nieuwe software. De huidige software beperkte ons in onze groei. Zo liet de snelheid van dit programma te wensen over en stond de doorontwikkeling van nieuwe functionaliteiten in de software, als ook de techniek zelf op een laag pitje. Na een gedegen vooronderzoek onder de beschikbare softwarepakketten in de mode-/sportbranche, hebben wij uiteindelijk voor het programma VMSII van Vendit gekozen. Vanaf het eerste contact spraken ons de mensen, de werkwijze en de visie van Vendit erg aan. Het VMSII programma is zeer eenvoudig in gebruik en biedt ontzettend veel functionaliteiten om onze dagelijkse bedrijfsvoering efficiënter te maken.

Vendit denkt met ons mee om bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en past de VMSII software (waar nodig) aan, om zaken nog efficiënter te kunnen uitvoeren. Het enige waar ik spijt van heb, is dat we deze overstap al veel eerder hadden moeten maken!”, besluit Wijtman.

Over Wijtman Retail Groep
Onder de Wijtman Retail Group vallen momenteel 9 sportzaken, een webshop en een distributiecentrum. Het hoofdkantoor is gevestigd in Pijnacker. Tegen alle stromingen in, is de Wijtman Retail Group de laatste jaren hard gegroeid. Deze groei zal ook de komende tijd gestaag doorgezet worden. De sportzaken van de Wijtman Retail Group zijn gevestigd in: Delft, Dordrecht, Gouda (2x), Hellevoetsluis, Hoogvliet, Pijnacker, Ridderkerk en Vlaardingen.

www.sport2000.nl

Over Vendit
Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem VMSII®, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 9.000 gebruikers in meer dan dertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.

www.vendit.nl

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN