MODEFABRIEK 37  | PROGRAMMA DEEL I

De zomereditie van Modefabriek - 13 & 14 juli in Amsterdam RAI – biedt naast het overzichtelijk gepresenteerde modeaanbod

De zomereditie van Modefabriek - 13 & 14 juli in Amsterdam RAI – biedt naast het overzichtelijk gepresenteerde modeaanbod weer een zinderend programma vol kennis, inspiratie, goodies en aanstormend talent. Het vervolg van Retail Future Home met een agenda vol interactieve leer-ervaringen, het lezingenprogramma, Next en FashionMatch.

Zie hier het programma deel I:

Retail Future Home
In samenwerking met Modefabriek presenteert STUDIO by Judith ter Haar een intiem en interactief programma om bezoekers op een indringende manier kennismaken met de dieperliggende ontwikkelingen in retail:CURATION ROOM
De ervaring van kleur krijgt een nieuwe dimensie in de ‘kleurkamer’. Geïnspireerd op de kleuren van de seizoenen en de tuin, heeft Judith ter Haar met haar team een kleurenpalet ontworpen van diepe en neutrale tinten, die symbool staan voor de kleuren van ‘earth’, ‘seeding’, ‘growth’, ‘blooming’ en ‘silence’. De kleuren voor deze ervaring zijn ontwikkeld in samenwerking met textielverf-specialist Connect 2 Colours, en de garens in samenwerking met het Textiel Museum in Tilburg.

RETAIL FUTURE HOME TOUR (30 min)
Speciaal voor deze editie geeft Judith ter Haar een persoonlijke tour door haar Retail Future Home expositie ‘The Philosophy of the Home Grown’ waarin zij vertelt over actuele retail trends, de filosofie achter Retail Future Home de betekenis van de kleurkamer.
Zondag 11.45 | 14.30
Maandag 14.30
Meld je aan door een e-mail te sturen met de gewenste tour naar:
martine@studiobyjudithterhaar.com


ADVISORY MINUTES (15 min)
Retail Future Home biedt bezoekers de kans op een één-op-één sessie van 15 minuten met Judith ter Haar. Wil je een eigen winkel beginnen? Waarom is een eigen handschrift zo belangrijk? Hoe koop je in? Tijdens dit gesprek deelt Judith kosteloos haar ervaring, visie en ideeën met je!
Zondag 10.15 | 10.30 | 10.45 | 11.00
Maandag 16.00 | 16.15 | 16.30 | 16.45
Meld je aan door een e-mail te sturen met je dag- en tijdvoorkeur naar: martine@studiobyjudithterhaar.com


Seminar programma
Zowel Zondag als Maandag staan vanaf 11.00 ‘s ochtends experts sprekers op het programma met een schat aan trendinformatie en direct bruikbare tips & tricks voor ondernemers in de mode. Hoe zorg je dat je goed vindbaar bent op internet? Waarmee verleid je de kritische en gehaaste consument? Hoe haal je het beste uit social media? Wat zijn de grote trends in mode en design? Hoe ziet de toekomst van de mode-industrie eruit? Online Marketing en SEO expert Lonneke Reitsma, retail expert en schrijver van het boek ‘Prikkel de Koopknop’ Carin Frijters, digital content specialist Kirsten Jassies, forecaster Jan Agelink van Buro Jantrendman en ‘World Economic Forum Outstanding Social Entrepreneur’ Safia Minney delen hun visie en kennis. Voor het totale programma zie Modefabriek.nl


Young Talent
Geen mode zonder een constante aanwas van nieuw talent! Modefabriek host iedere editie een verse selectie internationale young designer labels én biedt een podium aan een nieuwe lichting graduates van de Nederlandse academies.


NEXT by Modefabriek
Dit is de selectie up-and-coming designers die zich mogen presenteren op Modefabriek, én op het 10 days of DownTown-programma van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam.

MODEFABRIEK 37  | PROGRAMMA DEEL I

Joanna Startek (PL) joannastartek.com
Petra Ptáčková (CZ) petraptackova.com
Mevan Kaluarachchi (NL) mevankaluarachchi.com
Der-liebling jewelry (TR) der-liebling.com
AMWESTEN (NL) amwesten.com
Lucilla Gray (NZ) lucillagray.com
Nadine Peters (UK) nadinepeters.com

Zaterdag 12 Juli, voorafgaand aan Modefabriek, presenteren deze designers zich in SPRMRKT als onderdeel van het 10 Days Downtown programma van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Deze expositie, ontworpen in samenwerking met Carlo Wijnands, is toegankelijk voor publiek van 14:00 tot 17:00 uur.

GRADUATES
Vaste prik op Modefabriek is de expositie van ‘the best off’ afgestudeerde talenten van de Nederlandse academies, samengesteld door de expert op het gebied van ontluikend modetalent: Carlo Wijnands. Neem die pauze en laat je meeslepen door de schoonheid van creativiteit.


Last but not least


FASHION MATCH
Een van de vele services voor optimaal zakendoen op Modefabriek is de netwerkservice EU FashionMatch. Schrijf je snel in om interessante toekomstige ‘partners in crime’ te ontmoeten. Voor meer informatie en aanmelding ga naar: http://www.modefabriek.nl/meet-your-future-business-partner-eu-fashionmatch-2-0-at-modefabriek/

Voor het totale programma en deelnemende labels, bezoek onze website: www.modefabriek.nl Volgende week volgt programma deel II.
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN