Open huis dagen  MAC, NZA, A fish named Fred en R2

MAC, NZA, A fish named Fred en R2 zullen tijdens open

dagen in Sugar City op 14 en 15 juli hun spetterende nieuwe collecties tonen.

Op beide dagen zal er een live cooking experience plaats vinden waarbij u verrassende smaak combinaties worden aangeboden.
De variatie van ingrediënten voor deze culinaire insteek zijn goed vergelijkbaar met de kleurrijke insteek van de 4 modecollecties die hun krachten bundelen.

Tijdens de open dagen zijn winkeliers met hun medewerkers van harte welkom.

A fish named Fred presenteert tijdens de open huis dagen in Sugar City tevens een uniek samenwerkings concept met iDance Headphones. Wat meteen opvalt is het kleurrijke karakter van de headsets die precies bij het kleur spectrum van A fish named Fred passen. Met een 10-tal eigen audiotracks die op cd en via iTunes verkrijgbaar zijn heeft het kledingmerk zich al goed weten te onderscheiden van de grijze massa. Voor de winter draait alles om Fred Rocks bij AFNF, compleet met gitaren, plectrums en uiteraard een coole rock tune.

Bij het ontvangen van een mooie order stelt AFNF voor de inkoper een mooie headset ter beschikking. Uiteraard komt er een special edition Fredset en nu is er al de F… me I'm Serious headset… Uiteraard staan de puntjes hier voor de letters RED. Aangezien kledingwinkels steeds meer op zoek zijn naar uitbreiding van de beleving in hun winkel, zijn de headsets ook beschikbaar voor inkoop. De headsets met een verkoopprijs tussen € 17,95 en €129,95 zijn te zien in de A fish named Fred showroom in Sugar City.

Open huis dagen  MAC, NZA, A fish named Fred en R2
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN