• Home
  • V1
  • Columns
  • The Sting opent flagshipstore in Utrecht

The Sting opent flagshipstore in Utrecht

14 sep. 2012

The Sting opent medio december 2012 een nieuw filiaal

aan het Vredenburg in Utrecht. Een grote zaak van liefst 3000m2 in het eerste, totaal vernieuwde deel van Hoog Catharijne. The Sting is een modeketen met 80 filialen in Nederland, Duitsland, België en Londen. Er worden ruim 30 merken verkocht die exclusief bij The Sting te koop zijn. Dit nieuwe filiaal wordt geheel volgens het nieuwste concept van The Sting ontwikkeld en mag beslist uniek genoemd worden. Een winkel waar shoppen een echte beleving wordt. Beeld, geluid, licht: een zaak waar de hele stad over praat!

Voor zo’n groot filiaal is een flinke groep collega’s nodig!. The Sting zoekt maar liefst 50 nieuwe collega’s (full- en parttime)!
Daarom wordt er op dinsdag 2 oktober in club Lux aan de Oude Gracht a/d Werf een casting avond georganiseerd, aanvang 18.30 uur. Tijdens deze avond krijg je in korte speeddate-achtige gesprekken de kans te laten zien wie je bent. Hoe kun je jezelf maximaal voorbereiden op deze avond? Wie en wat zoekt The Sting? Lees hier waar je aan moet denken om je optimaal voor te bereiden:

33% Fashion
‘We zijn op zoek naar medewerkers met passie voor mode! Laat tijdens deze avond jouw gevoel voor mode zien ….. dress to impress!’

33% Professional
‘Gedurende de avond zullen wij je informeren over wat je kunt verwachten als verkoopmedewerker bij The Sting. Ook zullen we met je praten over onderwerpen die van belang zijn voor een verkoopmedewerker en uiteraard zijn wij benieuwd wat jij hiervan vindt!’

33% Fun
‘Wij begrijpen dat een sollicitatiegesprek erg spannend is, maar dit gesprek is geen traditioneel sollicitatiegesprek! Wees gerust en laat je verassen’.

1%.....
‘Wat maakt jou bijzonder?’

Zoek je een leuke baan met een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden? Solliciteer dan snel via vacature@thesting.com!
The Sting
Utrecht