Transit Textiles, bekend van de merken NZA New Zealand Auckland, MAC for Men en A fish named Fred

, heeft per 1 juli enkele wijzigingen m.b.t. personele bezetting.

Christian Hogeveen gaat een inkoop functie vervullen bij World of Delights en Michael Baardman heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij Marc 'O Polo. Wij wensen Christian en Michael veel succes!

NZA New Zealand Auckland
Bij NZA New Zealand Auckland zullen Erik van Dalem en Kaye Visser het team komen versterken. Kaye zal zich het komend seizoen tevens bezig houden met een aantal key accounts voor MAC. Rogier de Boer behoudt zijn rayon en krijgt er een deel van west Nederland bij.

MAC & A fish named Fred
Bij Mac en A fish named Fred zijn twee nieuwe gezichten; te weten Sander Defoer (ex Chasin’) en Immo de Maar (ex Nudie en Tenue de Nimes). Michel Bergsma blijft zich verantwoordelijk houden voor het zuiden voor MAC en hij houdt de creatieve supervisie bij A fish named Fred.

Backoffice
Op onze backoffice is Susanne Drenth het team komen versterken. Zij heeft tijdens haar stages al veel werkzaamheden van Monique Cortie overgenomen die nog aan het herstellen is een hersenbloeding. Monique is sinds enkele weken weer part-time aanwezig. Het gaat gelukkig steeds beter met haar.

Monique wil onze klanten graag bedanken voor de enorme hoeveelheid kaarten en berichtjes die zij heeft mogen ontvangen in het ziekenhuis.

Beurzen
Op de volgende beurzen kunt u bijpraten en kennis maken met ons vernieuwde team:
MAC en A fish named Fred zijn aanwezig op de Panorama in Berlijn op 8 tot en met 10 juli.
NZA New Zealand Auckland, A fish named Fred en MAC zijn aanwezig op de Modefabriek in Amsterdam op 13 en 14 juli.
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN