Samenwerking Gap en Zalando in Europa

Gap en Zalando slaan de handen ineen om Gap aan de man te brengen in Europa. Het Amerikaanse modemerk en de grootste online modewebsite van Europa hebben vandaag aangekondigd een samenwerking aan te gaan, waarbij Gap een eigen online winkel krijgt binnen

Zalando.

Een breed Gap assortiment, waaronder kleding en accessoires voor Gap Women, Gap Men GapKids en BabyGap, zal in deze winkel vanaf zomer 2015 verkrijgbaar zijn.

Samenwerking Gap en Zalando in Europa"Deze samenwerking vertegenwoordigt Gap's eerste poging binnen het multi-brand retailen in Europa. Het is ook voor het eerst dat Gap collecties samen met andere merken beschikbaar via Zalando gestyled worden, waardoor de consumenten nieuwe looks krijgen aangeboden die de Amerikaanse en Europese vrijetijdsstijlen combineren," zegt Stafan Laban, senior vice president International voor Gap in een verklaring. "Zalando is de meest bezochte e-commerce modesite van Europa, met meer dan 100 miljoen bezoeken per maand. Deze samenwerking is een strategische stap waarmee wij ons merk in deze markten kunnen blijven uitbreiden."

Gap is al tientallen jaren actief in Europa. Het merk opende zijn eerste winkel in Londen in 1987 en heeft inmiddels 190 eigen winkels en 33 franchisefilialen. Dankzij de samenwerking met Zalando wordt het bereik van het merk met de 24 landen waar de e-commerce site al aan levert uitgebreid.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN