T-shirts van Antoine Peters **video**

Modeontwerper Antoine Peters heeft een kleine collectie T-shirts en sjaaltjes laten maken en hoopt met de verkoopopbrengst in de nabije toekomst de productie van een eerste prêt-à-portercollectie financieren. De prints op de shirts en sjaals zijn geïnspireerd

op Peters' laatste showcollecties getiteld ‘Le petit Antoine' en ‘Fat people are harder to kidnap'. “Mensen willen mijn kleding heel graag hebben,” vertelt Peters. Maar omdat de ontwerper zijn productie nog niet op orde heeft en ook nog geen financier voor het hele traject, kan hij zijn ontwerpen nog niet commercieel vertalen en verkopen. “Een enkel stuk dat lukt nog wel, maar dan ligt de prijs natuurlijk heel hoog.”

T-shirts van Antoine Peters **video**Deze T-shirtcollectie beschouwt hij als een tussenstap. “Het is bovendien een nuttige leerschool,” zegt hij. Peters verwacht de productie “over een paar seizoenen” te kunnen uitbreiden met andere kledingstukken. De T-shirts en sjaals zijn met twee verschillende prints uitgebracht en in drie kleuren voor vrouwen en vier kleuren voor mannen. Zij zijn nu al verkrijgbaar bij Shopper Rotterdam, Hanazuki Amsterdam, Code Gallery Store Amsterdam, Visser mode Vorden en Coming Soon Arnhem. Ieder seizoen zal een nieuwe gelimiteerde collectie shirts op de markt worden gebracht.

Zijn eerste complete confectiecollectie wordt waarschijnlijk een damesmodecollectie, “omdat die markt groter is”, maar Peters zegt dat de uitvoering ook afhankelijk is van de partij of financier waar hij uiteindelijk mee in zee gaat.

Tijdens Amsterdam International Fashion Week in juli zal Peters zijn zevende showcollectie presenteren, maar hij laat daar nog niet veel over los. “Ik blijf werken volgens mijn vaste filosofie en spelen met uitersten, maar het is wel verrassend. Ik wil kleding die street georiënteerd is vrouwelijk maken. Het is dus geen streetwear!” benadrukt hij.

Voor the making of de Antoine Peters' shirts fotoshoot met Antoine Peters, fotograaf Marc Deurloo en actrice Hanna Verboom zie hieronder:

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN