• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Scotch & Soda lanceert samenwerkingscollectie met Superga

Scotch & Soda lanceert samenwerkingscollectie met Superga

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Scotch & Soda is een samenwerking aangegaan met Superga. Vanaf januari 2016 komt er een collectie van tien verschillende modellen binnen de verschillende kledinglijnen van Scotch & Soda: Amsterdams Blauw, Scotch & Soda (heren), Maison Scotch (dames), Scotch R'Belle (meisjes) en Scotch Shrunk (jongens).

“Uit bewondering voor toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor detail, zijn beide merken verheugd om de krachten te bundelen in een collectie van draagbare Superga classics met een Scotch & Soda ontworpen edge. In deze collaboration-serie heeft elke stijl ontwerpdetails die de essentie van Scotch & Soda weerspiegelen, terwijl de Superga-klassieker behouden blijft,” meldt Scotch & Soda in het persbericht.

Scotch & Soda heeft voor de samenwerking de ‘Classic 2750’ van Superga een nieuwe jasje gestoken. De schoen werd na de Eerste Wereld Oorlog in Italië geïntroduceerd en kenmerkt zich door een gevulkaniseerd rubberen zool, metalen ogen en versterkte veters. De items zijn voorzien van worn-out wassingen, romantische grafische details en indigo-details, waarmee gerefereerd wordt aan Scotch & Soda. Door middel van een rubberen stempel op de hiel van ieder design wordt de authenticiteit van de samenwerking gemarkeerd.

De collectie zal verkrijgbaar zijn in de winkels van Superga en Scotch & Soda, en in de shop in shops. Daarnaast zijn de modellen te koop bij geselecteerde dealers van Scotch & Soda. De Amsterdam Blauw-modellen zijn verkrijgbaar vanaf januari 2016 en de overige collectie is vanaf februari 2016 in de winkel te vinden. Prijzen variëren van 79,95 euro tot 149,95 euro.

Beeld: Scotch & Soda


Scotch & Soda
Superga