• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Succesvol ondernemen in de fashionbranche

Succesvol ondernemen in de fashionbranche

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Van Westen mannen, PSV en TopVintage.nl sprekers op Fashion Heroes-event

Je mag met recht een held worden genoemd als je in de snel veranderende fashionindustrie de juiste stappen weet te zetten. Dan ben je een fashion hero die weet hoe je moet ondernemen in de huidige markt. Zou het niet mooi zijn als alle fashionondernemers samenkomen om van elkaar te leren, elkaar te helpen en zo samen de fashionbranche te laten groeien? Kom dan naar het Fashion Heroes-event op 26 november in het Philips Stadion te Eindhoven.

Op deze dag nemen verschillende sprekers je mee in de toekomst van de fashionindustrie en de kunst van succesvol ondernemen. Zo ben je volledig op de hoogte van de huidige trends en de technologische mogelijkheden om hierop in te spelen.

Succesvol ondernemen

Ondernemers in de fashionbranche hebben de laatste jaren voor flinke uitdagingen gestaan. Niet voor niets worden ze onthaald als helden tijdens dit evenement. Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV heeft een heldere visie op presteren en deelt deze graag met alle fashionondernemers. Hij speelt een thuiswedstrijd als keynote-spreker en vertelt hoe je een topsportcultuur realiseert binnen je onderneming en het beste uit jezelf haalt.

De (web)winkel van de toekomst

Johan van Westen van ‘van Westen mannen’ uit Zaamslag is keynote-spreker en vertelt over zijn aanpak van de restyling van zijn winkel. Hij spreekt uitgebreid over de rol die interieur en technologie spelen bij het creëren van zijn winkel van de toekomst.

TopVintage.nl werd in maart 2015 uitgeroepen tot ‘Beste Webwinkel Damesmode XL’ en ‘Beste Webwinkel Mode’ van Nederland. In zeven jaar tijd ging TopVintage.nl van exclusieve vintagewebshop naar een toonaangevende online retroboetiek. Eigenaar Jack van den Born gaat als keynote-spreker in op de factoren die bijdragen aan het succes en welke uitdagingen hij heeft doorstaan.

Voor retail en wholesale

Fashion heroes bevinden zich in alle segmenten van de fashionindustrie. Of u nu retailer of wholesaler bent, de fashionbranche kent uitdagingen op alle vakgebieden. Om gericht informatie op te doen, zijn er verschillende parallelsessies opgezet. Zo geeft David Schaap van Nyon tien tips voor een succesvolle inkoop en vertelt Arthur van Dijk van ACA alles over de versmelting van wholesale en retail. Ook het online platform Stockbase komt aan bod, evenals de mogelijkheden die er zijn om omnichannel te ondernemen. Simon Kram van Beslist.nl laat zien hoe de toevoeging van de winkelwagen aan de website bijdraagt aan het verstevigen van partnerships met webwinkeliers.

Iedere fashion hero is welkom

Bent u benieuwd naar ondernemerskansen, ervaringen van branchegenoten en de technologische toekomst in de fashionbranche? Dan bent u op 26 november in het Philips Stadion aan het juiste adres. Voor meer informatie en gratis registratie gaat u naar www.fashionheroes.nl. Iedere fashion hero is welkom!

Over Fashion Heroes

Fashion Heroes is hét inspiratieplatform voor fashionbedrijven over de thema’s omnichannel en ketenintegratie. Verschillende schakels uit de fashion waardeketen ontmoeten elkaar om kennis en inspiratie op te doen voor een succesvolle omnichannel aanpak. Het is een gezamenlijk


fashionbranche;Fashion heroes
Partner Content