• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • TopVintage wint award ‘Beste Website 2015’ in categorie Shopping

TopVintage wint award ‘Beste Website 2015’ in categorie Shopping

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De webwinkel TopVintage heeft de award ‘Beste Website van het Jaar 2015’ in de wacht gesleept, in de categorie Shopping. De prijs werd uitgereikt tijdens de Website van het Jaar Award Night in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

“Super! Wat zijn we blij en trots! ‘Beste Website van het Jaar 2015’ in onze categorie! Een heel grote eer om deze geweldige titel te mogen dragen!,” zegt eigenaresse Angelique van den Born. “Het is zo’n groot compliment van onze klanten dat ze ons zulke hoge scores hebben gegeven. Dat waarderen we zeer en is ons zoveel waard! Een gelukkige klant, daar doen we het immers allemaal voor.”

Het was de eerste keer dat TopVintage genomineerd werd voor de online publieksprijs. Zo’n 824.000 Nederlandse online shoppers brachten hun stem uit, waarna de winnaar werd gekozen aan de hand van de hoogste totaalscore op de punten inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. Andere genomineerden in de categorie Shopping waren onder andere Wehkamp, Bol.com en Zalando.

TopVintage is overigens al vaker in de prijzen gevallen. In maart 2015 ontving deze online winkel tijdens de Thuiswinkel Awards de titels ‘Beste Mode Webwinkel van Nederland 2015’ en ‘Beste Webwinkel Damesmode 2015’ in de XL categorie. In de afgelopen jaren werd TopVintage in 2011, 2012 en 2013 ook al benoemd tot ‘Beste Webwinkel Damesmode’ in de XS categorie en in juni 2013 ontving de webshop de ‘Rabo Economy Award Startersprijs 2012’.

TopVintage is een online boutique met collecties in retro geïnspireerde dameskleding (jaren ‘40, ‘50 en ‘60) in Europa. De winkel is gespecialiseerd in de vrouwelijke pin-up stijl van stijliconen zoals Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Bettie Page en Brigitte Bardot. Zo zijn onder andere de merken Louie, Pinup Couture by Pin Up Girl Clothing, Collectif Clothing, Miss Candyfloss, Bunny, Lindy Bop en Esther Williams verkrijgbaar in de webwinkel.

Beeld: TopVintage


topvintage