Amsterdam The Style Outlets vacatures

  • Home
  • Vacatures
  • Amsterdam The Style Outlets
Amsterdam The Style OutletsMeer infoVoordelenNieuws
Slechts 10 minuten van zowel Amsterdam Centraal als Haarlem Station bevindt zich Amsterdam the Style Outlets. Het eerste en enige outlet center in de Randstad. Met meer dan 70 topmerken is er meer dan genoeg mogelijkheid om hier jouw perfecte baan te vinden. Van premium fashion merken, sportwinkels tot horeca, het is bij ons allemaal mogelijk!

Graag vertellen wij jou meer wat je kunt verwachten bij Amsterdam the Style outlets en waarom het zo uniek en leuk is om bij een van onze winkels te komen werken.


Waarom werken bij Amsterdam the Style Outlets?

Bij Amsterdam The Style Outlets kom je terecht in een groot internationaal gezelschap waarbij gastvrijheid, hard werken en bovenal een gezellige werksfeer de boventoon voeren. De teams zijn hecht en veel van de verschillende winkelteams kennen elkaar onderling. Honderden mensen werken hier dagelijks om duizenden bezoekers een unieke winkelervaring te bieden. De locatie is ideaal bereikbaar met het ov, de fiets en met de auto. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk ook zo leuk! Wij zijn 363 dagen per jaar dagelijks geopend van 10.00 – 20.00, er zijn dus ruime shifts beschikbaar om in te werken. Van barista, magazijnmedewerker tot store manager, alles is mogelijk.

Wat bieden wij jou?

Naast de marktconforme arbeidsvoorwaarden die de merken jou zullen bieden, hebben we vanuit het Center diverse interessante bijkomende voordelen. Door het jaar heen worden er evenementen, trainingen en incentives georganiseerd waar iedereen gratis aan kan meedoen. Wij bieden iedere medewerker een personeelspas aan die bij alle winkels gebruikt kan worden voor een extra personeelskorting bovenop de al scherpe outletprijzen. Per winkel worden er verschillende aantrekkelijke bonussen aangeboden*en zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Er zijn functies voor zowel part time als fulltime. Geïnteresseerd? Bekijk hier op de site van Amsterdam The Style Outlets direct alle vacatures.


Locatie

Amsterdam the Style Outlets SugarCity Ring 1, Halfweg

In de video hieronder krijg je alvast een sfeerimpressie van je nieuwe werkplek! Shopmanagers en medewerkers vertellen hierin waarom het zo'n leuke werkplek is.