Levi Strauss & Co./Gebr. Coster vacatures

  • Home
  • Vacatures
  • Levi Strauss & Co./Gebr. Coster
Levi Strauss & Co./Gebr. CosterOver ons
Gebr. Coster bv Een familiebedrijf dat al sinds 1930 actief is in Retail. Gebr.Coster bv heeft een rijke geschiedenis aan verschillende brands die ze hebben vertegenwoordigd door heel Nederland. Nu al meer dan 35 jaar een officiële partner van Levi Strauss &co met meer dan 17 Levi’s stores door heel Nederland.

Heb jij een passie voor mode en demin? Wil jij werken voor één van de meest iconische merken wereldwijd? Dan is een job bij Levi’s echt iets voor jou!

Bij Levi’s word je elke dag omringd door de laatste mode op demin en casual gebied. Je maakt deel uit van een gezellig en gedreven team dat er alles aan doet om de juiste klantbeleving te verzorgen.

Wie zijn wij zijn? Gebr. Coster bv. is een familiebedrijf dat al meer dan 95 jaar actief is in Retail. 35 jaar geleden zijn wij een partner van Levi’s Strauss &Co geworden en tot op de dag van vandaag werken wij samen met Levi’s om heel Nederland te voorzien van de perfecte jeans!

In Nederland hebben wij 17 winkels waarmee wij Levi’s door heel het land vertegenwoordigen.

Vind jij het leuk om jezelf te ontwikkelen binnen de Retail branch, gaat je hart sneller kloppen van een gezellig team binnen een fashionable omgeving? Wacht dan niet langer en solliciteer voor een job bij Levi’s.