Perfectly Basics vacatures

 • Home
 • Vacatures
 • Perfectly Basics
Bij PB geloven we in 'slow fashion'. Dat wil zeggen dat we staan voor hoogwaardige mode die niet is gemaakt om slechts 1 of 2 seizoenen mee te gaan. De typische Perfectly Basics stijl? Denk aan vrouwelijke zijden blouses, de perfecte jeans en een leren jack dat met de jaren alleen maar mooier wordt. Liever een duurzame garderobe opbouwen met dierbare tijdloze stukken dan elk seizoen weer opnieuw het wiel uitvinden met 'wegwerp mode'.
 • Customer Service Medewerker

  Perfectly Basics

  Bij Perfectly Basics draait alles om tijdloze mode en een hoge mate van service. Wegens groei zijn wij daarom op zoek naar een collega – of eigenlijk een derde musketier - die voor 3 dagen ons kleine, gezellige en hardwerkende Customer Service team komt versterken. Is je interesse gepiekt en zin...

  Haarlem (bij Amsterdam)bezig met laden...
 • Copywriter Fashion

  Perfectly Basics

  Van fashion tot beauty en home artikelen, ieder artikel dat PB verkoopt gaat door jouw handen voordat het online verschijnt. Aan jou de eer om de essentie van het item over te brengen met een inspirerende, informerende en enthousiasmerende producttekst, afmetingen en een maatadvies. Heb je die dag..

  Haarlem (bij Amsterdam)bezig met laden...