Premium Inc. vacatures

 • Home
 • Vacatures
 • Premium Inc.
Premium Inc. is een Nederlands, internationaal georiënteerd schoenen- en kledingbedrijf. Wij bouwen merken met een eigen identiteit en waar we zelf trots op zijn. We maken schoenen en kleding van goede kwaliteit en met een bijzondere uitstraling. Premium Inc. is een professionele organisatie met een informele sfeer en een jong enthousiast team. Je bent verantwoordelijk voor je eigen succes en krijgt alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. We werken hard en met veel ambitie. Dit verwachten wij ook van onze collega’s.
 • Grafisch Vormgever / DTP-er

  Premium Inc.

  Premium Inc. is een Nederlands, internationaal georiënteerd schoenen- en kledingbedrijf. Wij bouwen merken met een eigen identiteit. We maken schoenen en kleding van goede kwaliteit en met een bijzondere uitstraling. Dit doen wij voor de merken Cruyff, Off The Pitch & UP Shoewear...

  Rotterdambezig met laden...
 • Senior Brand Marketeer

  Cruyff

  Premium Inc. a Dutch, internationally oriented shoe and clothing company. We build brands with their own identity which we are proud of. We make good quality shoes and clothing, with a special appearance, for sporty and fashion-conscious people. The brands we do this for are; Cruyff, Off The Pitch..

  Rotterdambezig met laden...