Prénatal vacatures

 • Home
 • Vacatures
 • Prénatal
Bij Prénatal vinden we het dan ook een grote eer dat we een onderdeel mogen zijn van opgroeiend leven. Daarom willen we er altijd voor onze klanten zijn. Niet alleen zorgen we ervoor dat onze Megastores, Citystores, (Petit) Boutiques en natuurlijk onze webshop gevuld zijn met de leukste positiemode, kinderkleding en de meest onmisbare producten, maar we doen er ook alles aan om het (toekomstige) ouderschap leuker, comfortabeler en makkelijker te maken. Al onze collega's willen namelijk voldoen aan de behoeftes van de klant.
 • Senior Crediteuren- Debiteurenbeheerder (32 - 40 uur)

  Prénatal

  Wij zijn op zoek naar een gedreven Senior Crediteuren- Debiteurenbeheerder om de afdeling Finance te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het proces van een tijdige en correcte verwerking en afhandeling van binnenkomende en uitgaande facturen. Ben jij...

  Amersfoortbezig met laden...
 • Assistent Merchandise Planner (32 - 38 uur)

  Prénatal

  Word jij blij van een bak aan data waar je campagnes op kunt inrichten binnen het vakgebied e-mail? Dan zijn we op zoek naar jou! Binnen ons marketingteam zijn we op zoek naar een coördinator e-mail & CRM, die aan de bak wilt met onze data en e-mailprogramma’s...

  Amersfoortbezig met laden...
 • Assistent Category Manager - Fashion

  Prénatal

  Wij zijn op zoek naar ondersteuning op onze afdeling Category Management. Ben jij de Assistent Category Manager die wij zoeken? Lijkt het je leuk om medeverantwoordelijk te zijn voor de productontwikkeling? Dan is deze functie echt iets voor jou!

  Amersfoortbezig met laden...
 • Floormanager Fashion Megastore - Amsterdam (32 - 38 uur)

  Prénatal

  Voor onze Megastore in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Floormanager Fashion. Heb jij gevoel voor mode en krijg jij energie van het coachen en ontwikkelen van collega’s? Lees dan snel verder!

  Amsterdambezig met laden...
 • Storemanager - Regio Amsterdam (32 - 38 uur)

  Prénatal

  Voor de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe storemanager! Lees er hier meer over en reageer!

  Amsterdambezig met laden...
 • Storemanager Megastore - Utrecht (32 - 38 uur)

  Prénatal

  Voor onze megastore in Utrecht zijn wij op zoek naar een nieuwe storemanager! Lees er hier meer over en reageer!

  Utrechtbezig met laden...
 • Senior Merchandise Planner Textiel (32 - 40 uur)

  Prénatal

  Als Senior Merchandise Planner ben je het financiële geweten van de Categorie Textiel. Heb jij ruime ervaring in planning/financiële analyses en zie je commercieel waar kansen liggen? Lees dan snel verder!

  Amersfoortbezig met laden...