Tessa Koops vacatures

 • Home
 • Vacatures
 • Tessa Koops
Vanaf het begin richtte Tessa zich op zelfstandige vrouwen. "Onafhankelijke vrouwen met een eigen smaak", legt ze uit. "Vrouwen die niet gevoelig zijn voor trends, maar wel van mode, design en kwaliteit houden en het leuk vinden om kleding van Nederlandse bodem te dragen." Mijn stijl kan worden omschreven als vrouwelijk en vrolijk. In essentie wil iedereen toch vrolijk zijn? Mijn jurken zijn frivool en bohemien en stralen het 'vakantiegevoel' uit. Bovendien staan mijn kledingstukken bekend om de goede pasvorm - flatterend en niet te strak - en de krachtige kleuren en rijke prints. "Dat is echt mijn handtekening."
 • Stage Content Marketing & Social Media

  Tessa Koops

  Ben jij bedreven in het aanspreken en onderzoeken van onze doelgroep? Zoek je een stage waarin je je kennis, passie en affiniteit kwijt kan over mode? Dan hebben wij dé stageplek voor jou!

  Amsterdambezig met laden...
 • Inkoop/Buying Stagiair(e)

  Tessa Koops

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Buying Stagiair(e) voor onze Buying & Design afdeling. Heb jij een passie voor inkoop en ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends, kleuren, stoffen, modellen en volg je een opleiding in de richting van Fashion? Wij komen graag met je in contact...

  Amsterdambezig met laden...