Unlimited Footwear Group vacatures

 • Home
 • Vacatures
 • Unlimited Footwear Group
Unlimited Footwear Group (opgericht in 1983) is een Nederlands bedrijf dat actief is in de multi-gender "fast-fashion" industrie en distribueert naar meer dan 50 landen. Het bedrijf biedt collecties aan variërend van eigen merkproducten, gelicenseerde producten en private label producten. UFG bezit en exploiteert alle faciliteiten volledig in eigen huis, van ontwerp/ontwikkeling tot productie; van marketing tot verkoop en distributie. Dit alles om onze (detailhandel) partners beter van dienst te kunnen zijn met de meeste efficiëntie en de hoogste kwaliteitsstandaard.
 • Stage Servicedesk Medewerker

  Unlimited Footwear Group B.V.

  Je wordt onderdeel van het UFG-ICT Team dat ondersteuning biedt aan alle UFG-entiteiten binnen Europa. Het team waarin je komt te werken is een dynamisch team waar functioneel engineers, applicatiebeheerders, business information management en servicedesk nauw samenwerken om het beste resultaat...

  Waalwijk (Den Bosch)bezig met laden...
 • Business Controller

  Unlimited Footwear Group B.V.

  Wil je jouw passie voor cijfers combineren met jouw passie voor schoenen? Heb jij die snelle kritische blik en ben je in staat om scherpe analyses om te zetten in optimalisaties en acties? Dan kun je met ons meebouwen aan de verdere groei van UFG! Reageer dan snel!

  Waalwijk (Den Bosch)bezig met laden...
 • Back Office Medewerker

  Unlimited Footwear Group B.V.

  Bij UFG houden we van schoenen en mode. Met een toegewijd, dynamisch team én een flexibele aanpak zijn we continu op zoek naar en bouwen we aan nieuwe kansen. Deel je dezelfde passie voor schoenen en ben je administratief sterk onderlegd? Dan hopen we je toe te voegen aan de UFG-crew!

  Waalwijk (Den Bosch)bezig met laden...
 • Purchase Medewerker

  Unlimited Footwear Group B.V.

  Bij UFG houden we van schoenen en mode. Met een toegewijd, dynamisch team én een flexibele aanpak zijn we continu op zoek naar en bouwen we aan nieuwe kansen. Deel je dezelfde passie voor schoenen en ben je administratief sterk onderlegd? Dan hopen we je toe te voegen aan de UFG crew!

  Waalwijk (Den Bosch)bezig met laden...