Van den Assem Schoenen vacatures

 • Home
 • Vacatures
 • Van den Assem Schoenen
Van den Assem Schoenen is een familiebedrijf dat momenteel 111 jaar bestaat en beschikt over 12 verkooppunten en twee webshops: www.assem.nl en www.shoeclub.nl. Onze zeer uitgebreide collectie dames-, herenschoenen, tassen en accessoires bestaat onder andere uit merken als UGG, Nubikk, Magnanni, Santoni en Toral. Als fijnproever in schoenen zijn aandacht, vakmanschap en eigenzinnig de belangrijkste kernwaarden van onze organisatie.
 • Assistent Storemanager

  Van den Assem Schoenen

  Als Assistent Storemanager ondersteun je de Storemanager met jouw kennis en ervaring en enthousiasmeer jij het team op een verrassende eigenzinnige manier. Van nature neem jij nieuwe collega’s onder je hoede. Hen inwerken is een feestje. Je bent helemaal thuis in het maken van planningen en je...

  Rotterdam28 jun. 2022
 • Stage Finance

  Van den Assem Schoenen

  Ben jij fulltime beschikbaar voor ongeveer 4 tot 6 maanden? Beheers jij goed de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, ben je administratief onderlegd en zeer handig met MS-Office (Excel) en boekhoudprogramma’s? En natuurlijk daarnaast leergierig, secuur, zelfstandig, stressbestendig...

 • Stage Inkoop

  Van den Assem Schoenen

  Ben jij een enthousiaste derdejaarsstudent die momenteel een hbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld Small Business & Retailmanagement volgt en wil jij graag werkervaring opdoen? Dan maken wij graag kennis met je!

 • Stage Merchandise Planning

  Van Den Assem Schoenen

  Ben jij de enthousiaste derdejaarsstudent die momenteel een economische/bedrijfskundige hbo-/wo-opleiding volgt en die graag werkervaring op wilt doen? Wil jij inzicht krijgen in het gehele planningsproces van A tot Z? Dit kan bij Van den Assem Schoenen!