Winkelstraat.nl vacatures

 • Home
 • Vacatures
 • Winkelstraat.nl
We zijn jong, ambitieus en samen op een missie om het beste online high end fashion platform te worden voor onze partners en klanten. We groeien hard. Elke dag komen er klanten bij. Op Winkelstraat.nl shop je online bij meer dan 300 independent high-end fashion stores uit heel Europa. De exclusieve collecties bestaan uit bijzondere dameskleding, herenkleding en kinderkleding van mooie en luxe merken aangevuld met limited edition items waar je een ander niet snel in zal tegenkomen.
 • Stagiaire Brands & Supply Manager

  Winkelstraat.nl

  Winkelstraat.nl is jong, ambitieus en samen op een missie om het beste high end fashion platform te worden voor onze partners en klanten. Ben jij geïnteresseerd in werken binnen een dynamische jonge organisatie? Dan is deze stageplek de ideale kans voor jou ;). Wij zijn namelijk nog op zoek naar...

  Vianen (Utrecht)bezig met laden...
 • Partner Success Manager

  Winkelstraat.nl

  We zijn jong, ambitieus en samen op een missie om het beste online fashion platform te worden voor onze partners en klanten. We groeien hard. Om te zorgen dat onze partner operationeel niets te wensen hebben zoeken we een gedreven Partner Success manager voor ons (internationale) partner portfolio!.

  Vianen (Utrecht)bezig met laden...
 • Customer Support medewerker

  Winkelstraat.nl

  We zijn jong, ambitieus en samen op een missie om het beste online high end fashion platform te worden voor onze partners en klanten. We groeien hard. Elke dag komen er klanten bij. Daarom zoeken we een gedreven Happiness manager! In deze rol maak je deel uit van het Happiness team en ben je samen..

  Vianen (Utrecht)bezig met laden...
 • Internship - International Business Development

  Winkelstraat.nl

  For our sales team Winkelstraat.nl is looking for an enthusiastic young professional, to support our account managers with managing and growing the Benelux and International partner portfolio. Within this role finding new opportunities within the current portfolio, or in the market, is what...

  Vianen (Utrecht)bezig met laden...
 • Happiness Support (Stage)

  Winkelstraat.nl

  Wil jij ervaring opdoen bij een jonge en dynamische organisatie in de online modebranche? Wij bieden je de kans om in een enthousiast team mee te werken, waarbij ieders mening zeer gewaardeerd wordt. Je zal volledig meedraaien op onze Customer & Business Support , oftewel onze ‘Happiness' afdeling..

  Vianen (Utrecht)bezig met laden...