Nederlandse distributeur van Parfois failliet

Parfection B.V., de Nederlandse distributiepartner van het Portugese merk Parfois, is failliet. Dat blijkt uit documenten op Faillissementsdossier en bevestigt een woordvoerder van het bedrijf telefonisch aan FashionUnited.

De Parfois-vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven Zwolle, Utrecht en Amstelveen zijn bij het faillissement betrokken. Ook de hoofdvestiging in Oud-Beijerland is failliet verklaard door de rechtbank van Zuid-Holland. Als curator is R. Slotboom aangesteld zo blijkt uit de documenten. Vandaag worden ook alle relaties en leveranciers van het bedrijf op de hoogte gesteld.

Parfection B.V. failliet verklaard

Halverwege 2017 maakte Parfois een rentree in de Nederlandse winkelstraat. Het merk was voorheen te koop bij V&D maar verloor de verkooppunten toen het warenhuis failliet ging. In Parfection vond het Portugese fast fashion accessoire merk een Nederlandse partner. In Utrecht en Eindhoven werden de eerste winkels geopend van het merk. Robert Jan Visser, commercieel directeur van Parfection meldde begin dit jaar nog dat het bedrijf tien vestigingen van Parfois binnen een jaar wilde openen.

Beeld: Parfois

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN