• Home
  • Nieuws
  • Business
  • ANWR-Garant neemt minderheidsaandeel in Topshoe.nl

ANWR-Garant neemt minderheidsaandeel in Topshoe.nl

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Retailorganisatie ANWR-Garant mag zich sinds kort medeaandeelhouder van Topshoe.nl noemen. De organisatie heeft een minderheidsaandeel in de schoenenwebshop genomen. Beide partijen willen gezamenlijk meer winkeliers, assortiment en voorraad online brengen, meldt ANWR-Garant in een persbericht.

De overeenkomst werd eerder deze maand gesloten tijdens het Trend Event, dat ANWR-Garant zelf organiseerde in samenwerking met C.A.S.T. (Centrum voor Accessoires, Schoenen en Tassen).

De strategie van ANWR-Garant en Topshoe.nl is om gezamenlijk meer winkeliers, assortiment en voorraad online te brengen en daarmee onder andere de consument meer keuze te kunnen bieden in de webshop. De partijen werken bovendien aan een lost-sales app, waarmee retailers direct kunnen inkopen bij aangesloten leveranciers. De app moet gemiste verkopen op de werkvloer voorkomen.

Topshoe.nl is vijf jaar geleden ontstaan uit een groep zelfstandige ondernemers die aangesloten is bij ANWR-Garant, een retailorganisatie die actief is op het gebied van schoenen en sport. Topshoe.nl is een digitaal verkoopplatform voor fysieke schoenenwinkels, waarbij 60 zelfstandige schoenenwinkeliers met ongeveer 80 fysieke winkels zijn aangesloten. Deze zijn voorzien van webzuilen, waarmee klanten in de winkels schoenen online kunnen bestellen.

Beeld: Topshoe.nl Facebook

ANWR-GARANT
minderheidsbelang
topshoe.nl