• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Badmode trends voor SS18

Belangrijke Badmode trends voor SS18

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De badmodeexperts van Trendstop presenteren de belangrijke trends die bepalend zullen zijn voor de badmodemarkt in voorjaar zomer 2018. Deze onmisbare trends, die onlangs tijdens de meest recente editie van het Moda City badmode evenement in Parijs en op de Resort SS18 catwalks te zien waren, tonen silhouetten en styling technieken die van cruciaal belang zullen zijn voor uw volgende collectie. Onze uitgebreide lingerie- en badmoderapporten en specialistische beursverslagen beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u in staat bent de best mogelijke beslissingen te nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie leuke SS18 badmodetrends. De One Shoulder Swimsuit illustreert de uiterst hedendaagse uitstraling en het minimalistische, modernistische gevoel van SS18, terwijl de High Waist Bikini Bottom de klassieke, vintage stijl op een frisse manier interpreteert. Crochet Craft introduceert een ambachtelijk aspect aan technische stoffen, en biedt nieuwe kansen voor experimenten met textuur.

The One Shoulder Swimsuit

Hedendaagse badmode combineert mode met performance. Gestroomlijnde silhouetten spelen in op de blote schouder trend met een enkel asymmetrische bandje dat de contouren van het lichaam complementeert. Neutrale urban tinten en sportieve felle kleuren, minimalistische details en utilitaire gespen versterken de schone, modernistische esthetiek van badmode in voorjaar zomer 2018.

Crochet Craft

Haakwerk, breisels en ambachtelijke weefsels vormen een belangrijke look voor voorjaar zomer 2018. De handgemaakte look zien we terug in alle badmode categorieën, van bikinitops tot cover-ups en verleent een nieuwe dimensie aan performance stoffen. Enkel kleurige looks leggen de nadruk op textuur met contrasterende inzetstukken, constructies van panelen en verweven effecten.

The High Waist Bikini Bottom

Retrosilhouetten maken een comeback met hoog uitgesneden bikinibroekjes. Vintage inspiratie die het figuur flatteert krijgt een update met eenvoudige details en frisse witte of roomwitte tinten. Subtiele ruches en getextureerde stoffen verwijzen naar retro roots, terwijl prints met minimale penseelstreken en eenvoudige, hedendaagse uitstraling hebben.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring/Summer 2017 Key Shapes Lingerie & Swim Forecast van Trendstop, een onmisbaar handboek voor het essentiële silhouet en de styling trends van het seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Shaina Mote Resort 2018, Aquilano Rimondi Resort 2018, Icon by Cyell Voorjaar Zomer 2018, Despi Voorjaar Zomer 2018, Rosetta Getty Resort 2018, Caffe Swimwear Voorjaar Zomer 2018, Chanel Resort 2018, Arabella Londen Voorjaar Zomer 2018, Zimmermann Resort 2018.

Trendstop