• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Boss maakt capsule collectie met bokser Anthony Joshua

Boss maakt capsule collectie met bokser Anthony Joshua

Door Caroline Brakel

2 sep. 2020

Mode

Modemerk Boss is voor het herfst-/winterseizoen 2020 een samenwerking aangegaan met bokser Anthony Joshua voor een capsule collectie bestaande uit casual items die ze samen ontworpen hebben.

De Boss x Ajbxng capsule collectie bestaat uit tien stuks in verschillende kleuren blauw met gouden accenten. Het goud accentueert de elegante touch van Boss en de wens Joshua om "de kleur van winst" te verwerken in de collectie. De t-shirts en sweatshirts komen in een relaxte pasvorm, terwijl de truien en joggingbroeken strakker gesneden zijn en op alle ontwerpen is het Boss-logo in goud uitgevoerd, soms opvallend, soms wat subtieler.

Daarnaast vind je op elk ontwerp een label met motiverende woorden van de boxer zelf. Een mooi voorbeeld is deze tekst: “Laat succes nooit naar je hoofd stijgen, of momenten waarop je faalt naar je hart.” Joshua is blij met het resultaat van de capsule collectie: “Wat ik mooi vind aan Boss is dat de ontwerpen niet schreeuwerig zijn, maar juist heel subtiel en ik denk dat het blauw heel goed combineert met het goud."

Beeld: Hugo Boss

Anthony Joshua
BOSS
Boss x Ajbxng
HUGO BOSS