Dit wordt het modenieuws van week 37 - 2020

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 37. Dit staat op de redactie agenda van maandag 7 september tot en met zondag 13 september 2020.

Hoe gaat het nu met Studio Anneloes?

Studio Anneloes is in de Nederlands retailwereld geen onbekende speler. Het merk ligt bij ongeveer 300 multibrandwinkels in de rekken en in de tijd dat het merk nog op de beurs stond was het daar altijd druk. Maar hoe gaat het nu met het merk en hoe ziet de toekomst eruit? FashionUnited sprak met mede-eigenaar Jan-Willem van Loon.

Op de kalender

Lancering interieurlijn Mart Visser 8 september

Dinsdag zal FashionUnited aanwezig zijn bij de lancering van de interieurlijn 'The house of Mart' van ontwerper Mart Visser.

Afstudeershow Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten 10 september

De jaarlijkse eindexamenexpositie van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten vindt deze week weer plaats. Dit jaar zal het een live presentatie zijn van de afgestudeerden op de academie zelf.

New York Fashion Week 13 - 16 september

De New York Fashion Week zal dit jaar gedeeltelijk digitaal en gedeeltelijk fysiek plaatsvinden. Het wordt een mix van modeshows, presentaties en andere content.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN