Kijken: alle beelden van de eerste bruidsmode collectie C&A

Nederlandse modeketen C&A biedt vanaf 28 maart 2019 een trouwcollectie aan. De collectie, die te koop zal zijn via de webshop van C&A en bij winkels in Europa, omvat een totaal van 8 stuks, waaronder trouwjurken, jumpsuits en een bolero jasje. Prijzen variëren van 29,99 tot 179,90 euro.

Op de vraag of we in toekomstige collecties trouwjurken bij de modeketen kunnen verwachten, kan C&A nog geen uitsluitsel geven. “Het is moeilijk om deze vraag te beantwoorden voordat de producten in de winkels liggen. We moeten kijken wat de reactie van de consument is. Maar we zijn optimistisch, vooral met alle positieve reacties die we in de media hebben gekregen tot nu toe”, zegt Sabrina Shairzay, Head of Trend van C&A.

De vier trouwjurken van de collectie werden vorige maand onthuld tijdens een presentatie voor de pers in Lissabon, Portugal. Dit zijn alle beelden.

Kijken: alle beelden van de eerste bruidsmode collectie C&AKijken: alle beelden van de eerste bruidsmode collectie C&AKijken: alle beelden van de eerste bruidsmode collectie C&AKijken: alle beelden van de eerste bruidsmode collectie C&AKijken: alle beelden van de eerste bruidsmode collectie C&AKijken: alle beelden van de eerste bruidsmode collectie C&AKijken: alle beelden van de eerste bruidsmode collectie C&AKijken: alle beelden van de eerste bruidsmode collectie C&AKijken: alle beelden van de eerste bruidsmode collectie C&AKijken: alle beelden van de eerste bruidsmode collectie C&A

Altijd up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u hier aan voor de FashionUnited nieuwsbrief!

Foto's: C&A

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN