Stella McCartney opende afgelopen week een winkel aan 23 Old Bond Street in Londen. Ter ere hiervan heeft de ontwerpster aangekondigd 46 replica’s te maken van de tweede jurk die Meghan Markle tijdens haar huwelijk met prins Harry droeg. Dat meldt Harpers Bazaar. De replica is onderdeel van McCartney’s Made With Love-capsule collectie.

De kopie van de witte halterjurk wordt niet zoals het origineel uitgevoerd in zijde maar in een duurzame viscose. Van de jurk worden 23 witte en 23 zwarte varianten gemaakt. Geïnteresseerden in de jurk kunnen een verzoek sturen naar een speciaal e-mailadres van het modehuis. De prijs van een ‘Meghan Markle-replica’ kost vierduizend euro.

Volgens verschillende mediaberichten zal McCartney haar Made With Love-collectie voor de lente van 2019 willen uitbreiden.

Stella McCartney is zeker niet de eerste ontwerper die kansen ziet in de ready-to-wear bruidsmode, een van de snelst groeiende markten binnen de mode. Retailers uit de massamarkt zoals H&M, die eerder een replica van de Alexander McQueen-bruidsjurk van Kate Middleton op de markt bracht, stappen massaal in de bruidsmode.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN