Belangrijke Stoffentrends voor Voorjaar/Zomer 2019

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de belangrijke stoffentrends voor Voorjaar/Zomer 2019 zoals deze tijdens de internationale stoffenbeurzen werden gepresenteerd.

Het Trendstop team geeft lezers van FashionUnited een exclusief kijkje achter de schermen naar de essentiële materialen, stoffen en afwerkingen die van invloed zullen zijn op mode en lifestyle voor Voorjaar/Zomer 2019 en daarna. Op basis van diverse looks uit mondiale beursevenementen zoals Premiere Vision, Texworld, Interfiliere en SPINEXPO, hebben we de must-have stoffen van vooraanstaande fabrieken samengesteld ten behoeve van uw volgende collectie. Onze uitgebreide Materialenprognoses, Stoffenshow overzichten en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt maken.

Deze week presenteert Trendstop drie stoffentrends die vertaald kunnen worden naar een aantal verschillende productcategorieën. Jersey wordt in Bonded Jerseys vernieuwd met de ontwikkeling van nieuwe gewichten en inspirerende contrasten voor SS19. Eyelet Lace verkent een van de belangrijkste stoffen van het seizoen met hedendaagse interpretaties van klassieke technieken, terwijl geweven stoffen luxe uitstralen in Liquid Wovens met soepele eigenschapen en hoogglans afwerkingen.

Bonded Jerseys

Jersey stoffen hebben voor SS19 een substantiëler gevoel, met gemêleerde afwerkingen in zacht pastel en zachtgrijze tinten met gebonden voeringen. Felle primaire kleuren voegen een onverwacht kleuraccent toe aan neutrale kleurschakeringen, terwijl donzige, geborstelde oppervlakken een textuurmatig contrast bieden.

Belangrijke Stoffentrends voor Voorjaar/Zomer 2019

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Mapel, TCK Textiles Korea, Shinkong Textile, allen Voorjaar Zomer 2018.

Eyelet Lace

Broderie Anglaise krijgt voor het voorjaar een update met moderne patronen en seizoensmotieven. Traditionele borduursels, snijwerk en naaldkant technieken creëren tropische palmbladeren, zomerbloesems en minimalistische geometrische effecten voor een frisse interpretatie van klassieke stijlen.

Belangrijke Stoffentrends voor Voorjaar/Zomer 2019

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Lila, Filatex, Preview, allen Voorjaar Zomer 2018.

Liquid Wovens

Geweven stoffen krijgen een vloeibare look met luisterrijke hoogglans afwerkingen. Doorzichtige stoffen met geglazuurde en glanzende afwerkingen hebben een weerkaatsende, haast metalen eigenschap, terwijl gecoate oppervlakbehandelingen soepelheid verlenen aan zwaardere stoffen.

Belangrijke Stoffentrends voor Voorjaar/Zomer 2019

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Leathertex, Menchi Tessuti, Elitex, allen Voorjaar Zomer 2018.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2018-19 Material Concepts rapport van Trendstop, met alle belangrijk stoffentrends voor het seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Belangrijke Stoffentrends voor Voorjaar/Zomer 2019

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN