Aangekondigd: Arket opent 2 maart 2018 winkel in Amsterdam

De nieuwe vestiging van de Zweedse winkelketen Arket zal de deuren 2 maart aanstaande openen aan het Koningsplein 20 in Amsterdam. Dit is de vijfde winkelopening sinds het modemerk in de herfst van 2017 werd gelanceerd.

Sinds de lancering in augustus gaat het vlot met de expansie van de nieuwste keten van de H&M Group. Het opende eerder al vestigingen in Londen, Brussel, Kopenhagen en München en een online webwinkel in 18 Europese markten.

De winkel aan het Koningsplein beslaat drie verdiepingen en is een ‘modern day market’ met producten voor mannen, vrouwen, kinderen en het huis. De winkel van meer dan duizend vierkante meter heeft een vegetarisch café op de begane grond dat is gebaseerd op de principes van het New Nordic Food Manifesto.

“We hebben sinds augustus vorig jaar al een webwinkel, en we zijn erg enthousiast om het merk nu verder te introduceren aan nieuwe klanten in Amsterdam. We zijn blij dat we de vestiging gaan openen op zo’n geweldige locatie als het Koningsplein,” aldus Managing Director Lars Axelsson.

Beeld: Arket

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN