Herstel in project het nieuwe Leidsche Rijn Centrum

De afgelopen jaren verkeerde het nieuw te bouwen Leidsche Rijn Centrum in zwaar weer; door de crisis en faillissementen in de retail wilde niemand een huurcontract tekenen. Dat tij lijkt nu te keren. Dat meldt het AD.

Het bouwplan is een stuk kleiner geworden en ook is het voor winkeliers makkelijker geworden om zich er te vestigen. Na supermarktketen Jumbo sprongen ook moderetailers in het gat, zoals H&M, Mango, Vero Moda, Hunkemöller, Jack & Jones en twee schoenenzaken van familiebedrijf Blendz (onder één dak red.).

Blendz opent twee schoenenwinkels onder één dak. Woordvoerder Nadia van de Kerkhof laat aan de krant weten dat Blendz het als een enorme kans ziet. “Het centrum komt in een nieuwe wijk die in totaal 100.000 inwoners krijgt. Er zijn wel buurtwinkelcentra, maar nog niet een gebied waar je lekker kunt winkelen. De bereikbaarheid is heel goed; veel beter dan in de Utrechtse binnenstad. Je kunt er gratis parkeren en het station is vlakbij.'' Het nieuwe centrum wordt ingevuld via vier peilers, namelijk mode, zorg, horeca en lokaal ondernemerschap.

a.s.r.-directeur Jeroen Messemaeckers laat weten binnenkort meer namen van huurders bekend te kunnen maken. Hij verwacht dat de helft van het nieuwe centrum, rond kerst verhuurd is.

Beeld: Facebook Leidsche Rijn Centrum

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN