• Home
  • Press
  • Mode
  • De foto’s van de duurzame webshop The Collection One nemen je mee naar een ontspannende zomerdag

De foto’s van de duurzame webshop The Collection One nemen je mee naar een ontspannende zomerdag

PRESS RELEASE
Door Press Club

10 mei 2019

Mode

Om rust en kalmte te vinden, is niets fijner dan je tijd door te brengen op het strand. The Collection One gebruikte daarom het strand en de duinen als decor voor de shoot van hun nieuwe collectie.

"Voeten in het zand, staren naar de lucht en wegdromen in de warmte van de zomerzon. Dat is waar ik aan denk als ik aan de zomer denk ",aldus Lisa, oprichtster van The Collection One. Deze gedachte inspireerde haar om de nieuwe zomercollectie in deze omgeving te shooten.

De nieuwe lente/zomer collectie van The Collection One is gefotografeerd door Passian Smit, die de mooiste foto's van natural beauty Soesja Leugs maakte. De zachte kleuren van de vintage items zoals beige, lichtgroen en geel passen perfect bij de natuurlijke omgeving van de zee, het strand en de duinen.

Elk seizoen biedt The Collection One een nieuwe collectie met zorgvuldig geselecteerde vintage items aan. Deze items kun je combineren met duurzame merken als By Signe, The Nude Label en Rita Row, die je ook op de website kunt vinden. Met dit seizoen als nieuw merk; Albacá. Ambachtelijke handgemaakte items gemaakt van natuurlijke materialen.

Bezoek The Collection One online

www.thecollectionone.com

the collection one