• Home
  • Press
  • Mode
  • NOIZE – Zomer 2015

NOIZE – Zomer 2015

PRESS RELEASE
Door Bram Strijbos

23 jun. 2014

Mode

 

Reizen gaat steeds sneller en wordt steeds makkelijker. Jonge wereldreizigers die hun tijd doorbrengen in exotische oorden vormen de inspiratiebron voor de Noize zomer 2015 collectie. ‘’Travel forever, work whenever’’ is het motto.

Het is een jonge stoere collectie, waarin bijvoorbeeld florals en all over prints worden afgewisseld met mooie uni materialen en nieuwe was effecten.

Het kleurbeeld van deze zomer collectie is denim gerelateerd. Blauwe en turquoise oceaan tinten worden gecombineerd met verschillende grijzen en frisse accenten. Daarnaast zie je warme terra tinten en koraal roden die worden gecombineerd met kleuren als indigo en army.

De sportieve nylon jacks in de collectie zijn voorzien van mooie coatings en verrassende jersey of mesh voeringen. De katoenen jassen zijn vaak garment dyed. Er zijn korte modellen en iets langere modellen met een lichte taillering. Het T-shirt en polo pakket is uitgevoerd in luchtige materialen en geeft een ‘’laid back’’ gevoel. Naast nieuwe print technieken zie je hier ook veel variatie in wassingen. Opvallend voor de sweaters binnen de collectie zijn de vernieuwende kragen, sluitingen en de stoere artworks. Diversiteit in materialen kenmerkt de shirts. Hier zijn meerdere lichtgewicht denims, mini prints en subtiele inside prints te vinden. Chino’s en 5-pockets hebben een nieuwe low waist fit. Stoere uni materialen en miniprints versterken het workwear gevoel van de cargo shorts.

Bij de shorts zijn ook innovatieve materialen gebruikt, zoals gebreide denim, met als resultaat een super comfortabele fit en een stoere look.