• Home
  • Press
  • Mode
  • Nü by staff goes Global! RAW SOPHISTICATION

Nü by staff goes Global! RAW SOPHISTICATION

PRESS RELEASE
Door Bram Strijbos

25 jun 2014

Mode

 

Nü by staff Z15

Vraag je jezelf weleens af, terwijl je voor de Spiegel staat en weer niet weet wat je aan moet, hoe je je kleding kunt mixen en matchen om de perfecte look te creëren?

Hier biedt nü by staff met haar collecties je de helpende hand. Nü by staff is dé inspirerende stylist. Onze collectie biedt eindeloze combinatiemogelijkheden; een nieuwe look voor elke dag van de week en voor elke gelegenheid. Dit is mode die blijft!

Als je de nü voorjaars collectie draagt, laat je de wereld zien wie je echt bent. De collectie brengt stijlvolle ‘fushion’ elementen, en coacht je die moderne femme fatale te worden. Door mysterieus en verleidelijk te zijn, en tegelijkertijd kracht uit te stralen krijg je een kosmopolitische houding, die je onafhankelijk maakt en je collega’s en vrienden inspireert.

Nü voorjaar 2015 brengt gewassen linnen, zachte zijde, verschillende katoenen en delicate viscose als sleutel kwaliteiten. Deze maken de zomer comfortabel. Er is voor elke stemming wat: je kunt kiezen uit een palet van aarde of pastel tinten gemixt met poeder roze, fuchsia, aqua en nachtblauw.

‘Style till you drop!’

Contactgegevens:
Bodewes Fashion
Veluwezoom 5 – Dome 2.26
1327 AA Almere
www.bodewes.nl
www.nubystaff.nl

Nü by Staff is te zien op de volgende beurzen:
8/7 - 10/7 in Berlijn/Panorama, stand 460
13/7 - 14/7 in Amsterdam/Modefabriek The Pavilion, stand 776
3/8 - 5/8 in Londen/Pure, stand J12
3/8 - 6/8 in Kopenhagen/CIFF, stand C1-021

nubystaff
Staff