• Home
  • Press
  • Mode
  • Soaked in Luxury richt zich op vrouwen met een kleiner budget

Soaked in Luxury richt zich op vrouwen met een kleiner budget

PRESS RELEASE
Door Bram Strijbos

25 jun 2014

Mode

 

 

Soaked in Luxury is één van de bestlopend Fast Fashion merken binnen de DK Group en wordt ook al jaren succesvol verkocht in Nederland.

Dit High Street Fashion label wordt sinds een half jaar door Bodewes Fashion op de Nederlandse markt vertegenwoordigd. Bodewes is reeds goed bekend met Deense merken, ze vertegenwoordigen al meer dan 10 jaar de succesvolle merken nü by staff women, B-jeans, Nör-Denmark en iN FRONT.

Soaked in Luxury is zinderend, oogstrelend, supervrouwelijk én betaalbaar. Het staat voor luxe, elegantie en maakt vrouwen speciaal. De najaarscollectie bestaat ook weer uit luxueuze materialen, prints en diepe donkere warme tinten.

Mirjam Stehmann van Bodewes Fashion: “Soaked in Luxury is een trendy, internationaal merk voor vrouwen die graag urban chique en zelfbewuste mode dragen. Het is een geweldig merk, de reacties zijn super, Soaked in Luxury is echt een succesnummer!”
Soaked in Luxury ligt bij de hippere modezaken, vaak op A locaties.

Ook behoort dit label tot de top van fast fashion leveranciers met acht collecties per jaar en tussen de 80 en 100 nieuwe items per keer. Naast de collecties brengt Soaked in Luxury ook 2 keer per jaar een kleine outerwear collectie. Het leverritme, de styling, kwaliteit, mark up van 2.7 en prijsniveau maken het tot een succesvol en geliefd merk.

Vanaf 14 juli start op de Modefabriek de verkoop voor levering oktober. Natuurlijk bent u ook welkom in de showroom te Almere. Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen!

Soaked in luxury is vertegenwoordigd op meerdere (internationale) beurzen, zoals:

• Bread & Butter Berlijn – 8 t/m 10 juli – Urban Fashion Hall
• Modefabriek Amsterdam RAI – 13 en14 juli – The Floor – stand 088
• Copenhagen Bella Center – 3 t/m 6 augustus

Soaked in Luxury heeft geweldig beeldmateriaal beschikbaar via een beeldbank die toegankelijk is voor klanten. Daarop zijn van alle modellen packshots, lookbook en campagne foto’s beschikbaar.

Neem een kijkje op een van de websites voor meer informatie
www.soakedinluxury.com
www.bodewes.nl

Of bezoek de Facebook pagina van Soaked in Luxury.
https://www.facebook.com/soakedinluxury

Contactgegevens:
Bodewes Fashion Veluwezoom 5 – Dome 2.26
1327 AA Almere
036- 547 5047
www.bodewes.nl

www.soakedinluxury.com

soaked
Soaked in Luxury
soakedinluxury