• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • CAST: Hét Innovatieve Modeplatform voor Retailers en Merken

CAST: Hét Innovatieve Modeplatform voor Retailers en Merken

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: CAST

CAST heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke transformatie ondergaan, van een traditioneel handelscentrum naar een dynamisch handelsplatform. Het doel? Collectieve voordelen voor zowel retailers als merken. Retailers hebben nu toegang tot relevante productinformatie van aangesloten merken en kunnen moeiteloos contact leggen met nieuwe merken.

Credits: CAST

BrandPortal is hier een uitstekend voorbeeld van. Het biedt retailers de mogelijkheid om zowel nieuwe als vertrouwde merken te verkennen, met gedetailleerde overzichten van elke collectie. Je kunt eenvoudig je favoriete producten markeren en zo een persoonlijke selectielijst maken die jouw voorkeuren tijdens het inkoopproces weergeeft.

CAST benadrukt ook het belang van de combinatie tussen het fysieke en online bij het organiseren van beurzen. Ze hebben een innovatieve 3D-beurs ontwikkeld waarmee bezoekers van tevoren kunnen zien welke showrooms aanwezig zijn en wat ze kunnen verwachten, waardoor ze hun bezoek efficiënter kunnen plannen. Daarnaast blijven ze investeren in fysieke ontmoetingsplekken, waar persoonlijke connecties kunnen worden gesmeed.

Lees meer in:

Naast deze initiatieven heeft CAST ook een online transitie doorgemaakt. Ze bouwen een online platform als aanvulling op hun fysieke locatie in Nieuwegein, waar naast schoenen ook kleding en accessoires beschikbaar zullen zijn. Dit platform zal gestandaardiseerde productgegevens bevatten, wat de efficiëntie in de branche zal verhogen.

CAST handelt puur uit branchebelang, en ze willen dezelfde rol die ze fysiek vervullen, online voortzetten - als een verbindingskanaal voor de mode-industrie.

CAST is de toekomst van mode-evenementen, shows en showroom-ervaringen in Nederland. Hun toewijding aan innovatie en het voldoen aan de eisen van de branche stelt nieuwe normen. Met CAST kun je een dynamische en meeslepende beurservaring verwachten die de waarde maximaliseert voor zowel merken als retailers.

CAST
Damesmode
handelsplatform
Herenmode