Shoeby vacatures

 • Home
 • Vacatures
 • Shoeby
Here for you Since 1981 Shoeby is één van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland met een rijke historie. In 1981 openden John en Mieke van Deursen de deuren van de eerste Shoeby-store. Wat op zeventig vierkante meter begon in Den Bosch, is inmiddels uitgegroeid naar ruim 240 winkels in Nederland en een succesvolle webshop in Nederland en Duitsland. En daar stopt het niet. To be continued… Dare to be you Iedereen is uniek, en elk mens mooi. Dat is waar we bij Shoeby in geloven. Met fashion laten we zien wie we zijn. Het is onderdeel van onze identiteit. Hoe mooi is het, om je door persoonlijke stijl te kunnen uiten, onderscheiden en de beste versie van jezelf te laten zien? En voor wie daarbij hulp nodig heeft, vertrouwen we op jou om mensen te adviseren.
 • Vrachthulp new job

  Shoeby

  Een kledingkast of winkel die er tiptop uitziet, daar word jij blij van. Behulpzaam voor andere? De bijbaan als Vrachthulp binnen het team van Shoeby Leiden Centrum is dan zeker iets voor jou!

  Leiden Centrum1 feb 2023
 • Vrachthulp new job

  Shoeby

  Een kledingkast of winkel die er tiptop uitziet, daar word jij blij van. Behulpzaam voor andere? De bijbaan als Vrachthulp binnen het team van Shoeby Horst is dan zeker iets voor jou!

  Horst1 feb 2023
 • Weekendhulp new job

  Shoeby

  Jij weet alles van de laatste modetrends en wil deze passie graag delen en inzetten tijdens jouw bijbaan als weekendhulp binnen het team van Shoeby Haarlem.  Het liefst laat jij klanten stralend van zelfvertrouwen en als het even kan met volle tassen de winkel verlaten.

  Haarlem1 feb 2023
 • Weekendhulp new job

  Shoeby

  Jij weet alles van de laatste modetrends en wil deze passie graag delen en inzetten tijdens jouw bijbaan als weekendhulp binnen het team van Shoeby Kaatsheuvel.  Het liefst laat jij klanten stralend van zelfvertrouwen en als het even kan met volle tassen de winkel verlaten.

  Kaatsheuvel1 feb 2023
 • Verkoopmedewerker new job

  Shoeby

  Voor stylingadvies klopt iedereen bij jou aan, want jij weet alles van de laatste modetrends én hoe je deze draagt. Als verkoopmedewerker binnen het team van Shoeby Eindhoven Woensel sta jij voor de klanten klaar om ze een leuke dag én een prachtige outfit te bezorgen.

 • Verkoopmedewerker new job

  Shoeby

  Voor stylingadvies klopt iedereen bij jou aan, want jij weet alles van de laatste modetrends én hoe je deze draagt. Als verkoopmedewerker binnen het team van Shoeby Lelystad sta jij voor de klanten klaar om ze een leuke dag én een prachtige outfit te bezorgen.

  Lelystad1 feb 2023
 • Weekendhulp

  Shoeby

  Jij weet alles van de laatste modetrends en wil deze passie graag delen en inzetten tijdens jouw bijbaan als weekendhulp binnen het team van Shoeby Alkmaar de Mare.  Het liefst laat jij klanten stralend van zelfvertrouwen en als het even kan met volle tassen de winkel verlaten.

  Alkmaar De Mare31 jan 2023
 • Weekendhulp

  Shoeby

  Jij weet alles van de laatste modetrends en wil deze passie graag delen en inzetten tijdens jouw bijbaan als weekendhulp binnen het team van Shoeby Hoofddorp Muiderbos.  Het liefst laat jij klanten stralend van zelfvertrouwen en als het even kan met volle tassen de winkel verlaten.

 • Verkoopmedewerker

  Shoeby

  Voor stylingadvies klopt iedereen bij jou aan, want jij weet alles van de laatste modetrends én hoe je deze draagt. Als verkoopmedewerker binnen het team van Shoeby Hoofddorp Floriande sta jij voor de klanten klaar om ze een leuke dag én een prachtige outfit te bezorgen.

 • Verkoopmedewerker

  Shoeby

  Voor stylingadvies klopt iedereen bij jou aan, want jij weet alles van de laatste modetrends én hoe je deze draagt. Als verkoopmedewerker binnen het team van Shoeby Huizen sta jij voor de klanten klaar om ze een leuke dag én een prachtige outfit te bezorgen.

  Huizen31 jan 2023
 • Verkoopmedewerker

  Shoeby

  Voor stylingadvies klopt iedereen bij jou aan, want jij weet alles van de laatste modetrends én hoe je deze draagt. Als verkoopmedewerker binnen het team van Shoeby Ede sta jij voor de klanten klaar om ze een leuke dag én een prachtige outfit te bezorgen.

  Ede Centrum31 jan 2023
 • Stage IT Support

  Shoeby

  Hello computerfreak! Jij kunt goed samenwerken, je bent servicegericht en een pro in communiceren. Jij volgt een mbo-opleiding en zoekt een stage voor het voorjaar van 2023. Come join our club!

  Rosmalen27 jan 2023
 • Stage Logistiek outbound

  Shoeby

  Voor onze afdeling logistiek outbound zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Volg jij een MBO opleiding richting Logistiek?! Wij hebben mogelijkheden voor een BOL-stage alsook een BBL-stage vanaf Niv 2. Jij kunt binnen Shoeby de geleerde theorie vanuit school in de praktijk brengen...

  Rosmalen27 jan 2023
 • Stage Receptionist

  Shoeby

  Jij groet iedereen en mist geen enkel belletje. Daarnaast vind jij het leuk om hét visitekaart van onze organisatie te zijn. Kom stage lopen binnen het Service team van Shoeby en leer alle kneepjes van het vak!

  Rosmalen27 jan 2023
 • Stage Merchandise

  Shoeby

  Efficiëntie, voorraden en logstiek. Dit klinkt als een toffe spageplek waar je veel kunt leren! Voor het voorjaar van 2023 hebben wij een stageplek. Come join our team!

  Rosmalen27 jan 2023
 • Oproep Chauffeur

  Shoeby

  Als chauffeur weet jij hoe belangrijk jouw baan is. Zonder jou zijn er geen leveringen dus geen nieuwe voorraad voor de winkels!

  Rosmalen27 jan 2023
 • E-mail Marketeer

  Shoeby

  Jij bent die sterke marketeer met als special force E-mail Marketing en content. Je voelt je als een vis in het water binnen een dynamische omgeving. Gedreven, creatief en een fijne collega om mee samen te werken zijn termen waarmee jij wordt omschreven.

  Rosmalen27 jan 2023
 • Junior Buyer

  Shoeby

  Jij hebt een goed gevoel voor Fashion & Design en bent altijd op de hoogte van de laatste trends. Jij hebt al wat ervaring als Junior Buyer en toe aan een nieuwe stap binnen de fashion retail branche waar jij jouw talenten optimaal kan benutten. Join our team!

  Rosmalen27 jan 2023
 • Verkoopmedewerker

  Shoeby

  Voor stylingadvies klopt iedereen bij jou aan, want jij weet alles van de laatste modetrends én hoe je deze draagt. Als verkoopmedewerker binnen het team van Shoeby Amersfoort Emiclaer sta jij voor de klanten klaar om ze een leuke dag én een prachtige outfit te bezorgen.

 • Weekendhulp

  Shoeby

  Jij weet alles van de laatste modetrends en wil deze passie graag delen en inzetten tijdens jouw bijbaan als weekendhulp binnen ons Shoeby team Ridderkerk. Het liefst laat jij klanten stralend van zelfvertrouwen en als het even kan met volle tassen de winkel verlaten.

  Ridderkerk20 jan 2023
 • Storemanager

  Shoeby

  Yes! Je hebt dé plek gevonden waar jij jouw talent voor leiderschap en passie voor mode kunt combineren! Met jouw kennis en ervaring binnen de mode branche maak jij van jouw Shoeby Store Nieuwerkerk aan den IJssel, de leukste en meest aantrekkelijke winkel van het centrum.

 • Weekendhulp

  Shoeby

  Jij weet alles van de laatste modetrends en wil deze passie graag delen en inzetten tijdens jouw bijbaan als weekendhulp binnen het team van Shoeby Lelystad.  Het liefst laat jij klanten stralend van zelfvertrouwen en als het even kan met volle tassen de winkel verlaten.

  Lelystad18 jan 2023
 • Weekendhulp

  Shoeby

  Jij weet alles van de laatste modetrends en wil deze passie graag delen en inzetten tijdens jouw bijbaan als weekendhulp binnen het team van Shoeby Deventer Colmschate.  Het liefst laat jij klanten stralend van zelfvertrouwen en als het even kan met volle tassen de winkel verlaten.

 • Verkoopmedewerker

  Shoeby

  Voor stylingadvies klopt iedereen bij jou aan, want jij weet alles van de laatste modetrends én hoe je deze draagt. Als verkoopmedewerker binnen de regio van Shoeby Deventer sta jij voor de klanten klaar om ze een leuke dag én een prachtige outfit te bezorgen.

  REGIO DEVENTER18 jan 2023
 • Verkoopmedewerker

  Shoeby

  Voor stylingadvies klopt iedereen bij jou aan, want jij weet alles van de laatste modetrends én hoe je deze draagt. Als verkoopmedewerker binen het team van Shoeby Numansdorp sta jij voor de klanten klaar om ze een leuke dag én een prachtige outfit te bezorgen.

  Numansdorp17 jan 2023