• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • 360 graden video - Binnenkijken bij Modefabriek

360 graden video - Binnenkijken bij Modefabriek

Door FashionUnited

22 jan. 2017

Beurzen |EXCLUSIEF VIDEOREPORT

Het zonnetje schijnt, ook in de hallen van de Amsterdamse Rai. Op de eerste beursdag van Modefabriek staan bezoekers voor openingstijd al te trappelen om naar binnen te gaan. Het is dringen geblazen in de gangpaden en de sfeer is overtuigend optimistisch. FashionUnited geeft u een exclusief kijkje op Modefabriek middels een 360 graden video. Vergeet uw geluid niet aan te zetten.

Toelichting: Dit is een 360 graden video, gemaakt met een camera die alle kanten van een ruimte tegelijkertijd filmt. Als u de productie bekijkt, kunt u om u heen kijken en krijgt u het gevoel dat u zelf in de gefilmde ruimte staat. Door op de computer met de muis te scrollen of op uw tablet of smartphone met uw vinger over het beeldscherm te vegen kunt u 360 graden om het middelpunt van de video kijken. Speel de video fullscreen af en zet uw geluid aan voor een optimale ervaring.

Op 22 en 23 januari ademt de Amsterdamse Rai mode. Op Modefabriek stellen meer dan 600 merken hun herfst/winter 2017 collecties voor. De beursvloer van 40.000 vierkante meter is net als afgelopen editie opgedeeld in vier districten.

Maandag 23 januari publiceert FashionUnited.nl een interactief 360 graden fotoreport met meer bezienswaardigheden van de beursvloer.

Foto’s en video: Inge Beekmans voor FashionUnited