• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Amerikaanse Target sponsort Kingpins Transformers in Amsterdam

Amerikaanse Target sponsort Kingpins Transformers in Amsterdam

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Het conferentieconcept Transformers, dat onderdeel is van Kingpins Amsterdam, heeft voor het eerst een sponsor: de Amerikaanse winkelketen Target. De aankomende editie vindt plaats op 21 april in Amsterdam.

Transformers richt zich op het promoten van duurzaamheid in de denimindustrie en is ontwikkeld door de organisatoren van Kingspins in samenwerking met House of Denim. De summit serie focust op duurzaamheid in de denim industrie. Het doel van Transformers is om een platform te bieden aan professionals uit de denimindustrie die duurzame en innovatieve manieren creëren om denim te produceren. Target wordt de eerste sponsor van het evenement.

“Target is de ideale sponsor voor Transformers,” zegt Andrew Olah, oprichter van Kingpins en Transformers. “Ze zijn toegewijd in het supporten en implementeren van duurzame praktijken en zijn toegewijd om de industrie te inspireren en leiden om te veranderen. We zijn erg trots dat Target Transformers heeft geselecteerd om te sponsoren in april.”

Thema van de aankomende editie van Transformers is ‘The Cost of Sustainability’. Target zal een presentatie geven en presenteert een panel van tien tot twaalf experts die de kosten van duurzaamheid gedurende de hele supply chain zullen onderzoeken, van vezel tot kledingstuk. De lijst met sprekers wordt later bekend gemaakt.

De Kingpins Transformers conferentie vindt gelijktijdig plaats met Kingpins en Amsterdam Denim Days.

Beeld: Kingpins

Kingpins
Target
transformers