Kort na het nieuws dat Bread & Butter definitief is afgelast, blijkt organisator Karl-Heinz Müller alweer een nieuw plan te hebben. In een brief aan vrienden maakt hij bekend plannen te hebben om een ‘street guerrilla fair’ in Berlijn te organiseren in januari, ten tijden van andere handelsbeurzen. Dat melden diverse media.

Müller stuurde de brief op dinsdagochtend naar een selecte groep vrienden waarin hij zijn plannen voor een guerrilla beurs onthult. Het evenement zal moeten plaats vinden aan de Rochstraße in het Mitte district. “Een leuke actie, met als motto ‘Fun & Profit’,” schrijft hij.

Als het aan de organisator ligt, komen er tenten voor grote merken en krijgen kleinere labels een plek in de Blue Yard, dichtbij de winkels van Nudie, Edwin en Denham. Daar zullen cateraars van de kerstmarkten voor eten en drinken kunnen zorgen. Müller ziet het al voor zich: “ik hoop dat het sneeuwt en dat we kunnen schaatsen en curlen. We maken de mooiste sneeuwpoppen, we houden een sneeuwbalgevecht en drinken vodka aan de ijsbar”.

Uit de brief blijkt echter ook dat Müller nog geen idee heeft hoe hij zijn plannen kan financieren. “Ik heb al geld van jullie ontvangen, maar helaas is dat al uitgegeven.”

De organisator wil nog niet reageren op zijn brief.

De Duitse modeblogger Dandy Diary heeft de brief gepubliceerd op Facebook.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN