• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Dé Carrièrebeurs voor de Mode, Work in Fashion, is terug!

Dé Carrièrebeurs voor de Mode, Work in Fashion, is terug!

PRESS RELEASE
Door FashionUnited PR

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Opening van de De Nationale Carrièrebeurs 2023 Credits: De Nationale Carrièrebeurs

Hét event voor fashion professionals is terug van weggeweest door een samenwerking tussen De Nationale Carrièrebeurs en b2b netwerk FashionUnited. Op 22 en 23 maart 2024 staat een deel van de Retail Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam in het teken van het werken in de mode. Twee dagen lang zal de ‘Work in Fashion’ Plaza toegang bieden aan alle huidige en toekomstige professionals in de modebranche.

In tegenstelling tot voorgaande edities is Work in Fashion niet 1 maar 2 dagen open. De verschuiving in openingstijden maakt het event nog beter toegankelijk voor de werkende ‘profashional’. Hét event voor fashion professionals, voorheen bekend onder de naam ‘dé Carrièrebeurs voor de Mode’ is op beide dagen te bezoeken van 9:30 uur tot 17:30 uur in de RAI te Amsterdam.

‘Work in Fashion!’ is een dynamisch evenement en toont haar bezoekers verscheidene richtingen om een loopbaan te optimaliseren. Het event biedt bezoekers een unieke ervaring en volop kans om te oriënteren, netwerken en solliciteren. Tijdens Work in Fashion komen de laatste ontwikkelingen op het gebied van educatieve programma’s, verkooptechnieken en aanvullende dienstverlening uitvoerig aan bod. Deelnemende bedrijven en bezoekers kunnen terecht voor de laatste updates op gebied van HR in de mode. Vanaf 23 februari 2024 kun je je Match&Meet profiel aanmaken in de Carrièrebeurs app, waarna je direct kan zien met welk (mode) organisatie jij een match bent, en wie dus opzoek zijn naar jou!

Tientallen modebedrijven tonen ieder hun visie over het werken in de mode in kleurrijke stands vol informatie, oplossingen en vacatures. Zet 22 en 23 maart 2024 alvast in je agenda!

Carrierebeurs
FashionUnited Event
Press Release
Workinfashion