Hoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfers

De 95e editie van herenmode vakbeurs Pitti Uomo in Florence, die van 8 tot en met 11 januari plaatsvond, zit er weer op. De belangrijkste feiten en cijfers op een rij:

Pitti Uomo in cijfers:

  • 1.230 merken namen deel aan de vakbeurs, waarvan 568 uit het buitenland kwamen(46 percent)
  • 30.000 bezoekers, waarvan 25.000 inkopers.
  • 9.200 inkopers kwamen uit het buitenland
  • De meeste buitenlandse bezoekers kwamen uit Japan, gevolgd doorDuitsland. Het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje en Turkije waren ook goed vertegenwoordigd.
  • Het aantal Italiaanse bezoekers daalde met 8 percent drop

Pitti Uomo gemist? Onderstaande beelden geven een kleine indruk van de beurs.

Hoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfersHoogtepunten Pitti Uomo 95 in beelden en cijfers

Het origineel verscheen vandaag op FashionUnited.uk. Vertaling en bewerking: Esther Hut

Beelden: Vanni Bassetti and AKAstudio - collective, courtesy of Pitti Uomo

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN