• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • In beeld: modevakbeurs Gallery Düsseldorf

In beeld: modevakbeurs Gallery Düsseldorf

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Modeshows, mediafeestjes, trendshows, showrooms en het schrijven van orders: het orderweekend in Dusseldorf is tot een eind gekomen. Op modevakbeurs Gallery van beursorganisator Igedo Company in Areal Böhler stelden 800 merken hun nieuwe collectie voor. Benieuwd hoe het eraan toe ging op de negende editie van Gallery, en randevenementen Streetstyle en FashionYard? Bekijk onderstaand foto- en videoverslag.

Gallery #9

Red Carpet

Red Carpet is het Gallery segment voor gelegenheids- en avondkleding.

Streetstyle@Gallery

Dit seizoen introduceerde Gallery een nieuw segment dat draait om streetstyle mode, hiphop muziek en het schrijven van directe orders.

FashionYard Gallery Düsseldorf 2016

Het B2C mode, lifestyle en shopping event FashionYard is een ander randevenement.

Interactieve beursplattegrond

In beeld: modevakbeurs Gallery Düsseldorf

Igedo Company maakte na het order weekend, dat plaatsvond van 22 tot 25 juli 2016, een positieve balans op. Volgens de beursorganistor trok Gallery iets meer bezoekers dan de zomereditie in 2015. Echter, de Gallery exposanten met wie FashionUnited sprak, schetsten een minder rooskleurig beeld. Voornamelijk werd er kritiek geuit op de afwezigheid van nieuwe klanten.

Van oudsher reisden Nederlandse retailers af naar Düsseldorf voor CPD, de voormalige Igedo-modebeurs die in zijn soort vele jaren de grootste ter wereld was. Sinds het afscheid van de dertig jaar oude beurs in 2012, concentreert de handel in Düsseldorf zich op de showrooms in de Duitse stad. Vorige week vroeg FashionUnited aan haar lezers 'Gaat u inkopen in Düsseldorf?'. De meerderheid van de stemmer, te weten 53 procent, liet weten van niet.

De volgende Gallery editie en Düsseldorfse orderdagen vinden plaats in januari 2017.

Het beursseizoen is afgetrapt. FashionUnited focust in de maand juli op modevakbeurzen. Voor alle tradeshow reads, klik hier.

Homepage foto en overige: Gallery Düsseldorf

Foto 2,3, 10, 11: FashionUnited

CPD
GALLERY
Gallery Düsseldorf
IGEDO
TRADEFAIRSEASON